EXPERTISE

WELLBEING

Bij wellbeing intitiatieven denken we snel aan een teamuitje, een pingpong tafel of een opleiding rond positiviteit. En hoewel deze voorbeelden allemaal kunnen bijdragen aan welzijn, zijn ze allemaal gericht op één ding; plezier. Prima als dat je enige doel is natuurlijk. Maar wanneer we aan alle aspecten van welzijn willen werken, dan brengen deze weinig zoden aan de dijk. Sterker nog, dan bestaat de kans zelfs dat dit weerstand oproept. Daarom vertalen wij wetenschappelijke inzichten rond alle dimensies van welzijn naar concrete, hands-on leeroplossingen. 

Wij helpen je graag via één van onderstaande oplossingen.

Op welke manier wil jij het hybride samenwerken stimuleren?

>> KEYNOTES

KEYNOTE

DEBUNKING THE WELLBEING MYTHS

Werk is geen Tomorrowland. Soms gaat alles voor de wind en soms gaat het even wat minder. Welzijn op het werk is nu eenmaal een dynamisch gegeven. Tijdens deze keynote leer je de neurowetenschap op een concrete manier toepassen om je eigen welzijn een boost te geven.

KEYNOTE

THE SCIENCE BEHIND WELLBEING

Tijdens deze keynote hebben we het over hoe jij als leidinggevende de performance van jouw team kan aandrijven door in te zetten op wellbeing. Als leidinggevende heb je namelijk een grote impact op verschillende dimensies van welzijn en kan je jouw team ondersteunen om alles wat er uit werk valt te halen er ook effectief uit te halen.

KEYNOTE

VOORBIJ DE DIGITALE DETOX

Tijdens deze keynote gaan we aan de slag met concrete technieken die ervoor zorgen dat jouw team(s) de nodige vaardigheden en afspraken hebben om efficiënter te (de)connecteren.

>> WORKSHOPS

WORKSHOP

BOUWEN AAN WERKGELUK

Tijdens deze workshop leren we onszelf te evalueren op de 4 dimensies van werkgeluk aan de hand van het 4D framework©. Na de workshop weet je wat je mag verwachten van werk en wat jij nodig hebt om meer werkgeluk te ervaren. Je stelt een concreet actieplan op dat je kan bespreken met jouw leidinggevende.

WORKSHOP

ONTKOPPELEN VOOR PRODUCTIVITEIT, FOCUS EN WERKPLEZIER

Tijdens deze workshop krijg je inzicht in je eigen deconnectie-profiel en reiken we handvaten aan om met verschillende vormen van hyperconnectiviteit om te gaan. Je gaat naar huis met hands-on technieken om de 3 vormen van deconnectie (digitaal, psychologisch en emotioneel) in de praktijk om te zetten.

WORKSHOP

MAXIMALISEER JOUW TALENT MET JOBCRAFTING

In deze sessie krijg je een professioneel kompas om te monitoren of jouw taken of baan nog goed bij je passen en om zo nodig (kleine) aanpassingen te doen aan jouw taken of baan. Zit je goed? Of moet je enkele zaken bijsturen? En welke moves kan jij maken binnen de mogelijkheden van jouw organisatie? Vragen die tijdens deze workshop beantwoord worden!

>> LEADERSHIP SESSIONS

LEADERSHIP SESSION

STUREN OP WERKGELUK

Tijdens deze leadership session gaan we daarom concreet aan de slag met hoe jij als leidinggevende kan sturen op de 4 dimensies van werkgeluk (4D) om jouw mensen te binden en te boeien. Deze sturing is bepalend voor het engagement, de motivatie en de tevredenheid van hun teamleden. Het is geen kernfysica: uit onderzoek komt helder naar voren welke factoren werkgeluk bepalen. En op welke van die factoren leidinggevenden invloed kunnen uitoefenen.

LEADERSHIP SESSION

MAXIMALISEER TALENT MET TEAMCRAFTING

​In deze leadership session krijg je een professioneel kompas om het talent in jouw team te maximaliseren en te zorgen voor duurzame banen. We bieden je een concrete methode die jij kunt gebruiken om te kijken wat er kan bijgestuurd worden in jouw team. 

LEADERSHIP SESSION

BINDEN EN BOEIEN VAN TALENT IN JOUW TEAM

Mensen zijn van nature gemotiveerd. We hebben namelijk allemaal een ‘novelty seeking system’ in ons brein dat ervoor zorgt dat we onze talenten te ontplooien, processen te verbeteren en samen te werken. In deze leadership session leer je op welke dimensies jij kan inzetten om jouw medewerkers te binden, scherp te houden en te laten groeien in hun talenten.

>> LEADERSHIP TRACK

LEADERSHIP TRAJECT

BLENDED OPLEIDINGTRAJECT VOOR LEIDERS

Tijdens deze leadership track krijg je in 5 modules inzicht in de ‘new way of working’, je eigen leiderschapsstijl en ga je aan de slag met concrete technieken om voor je team alles uit werk te halen wat eruit te halen valt. Geen Tomorrowland; wel tevredenheid, plezier, engagement en zinvolheid.

>> TOOLBOX

TOOLBOX

BOUWEN AAN WERKGELUK IN JOUW TEAM

Met deze toolbox kunnen leidinggevenden zelf aan de slag om de 4 dimensies van werkgeluk in hun team te optimaliseren tijdens een toolbox meeting. Het doel is om die concrete actiepunten vast te leggen, aan te pakken en zo het werkgeluk van het team en de teamleden verhogen met kleine acties die een groot verschil maken.

>> WORLD CAFE

WORLD CAFE

DIALOOG MET IMPACT

Onze welzijns-gewoontes en initiatieven met collega’s delen tijdens een World Café inspireert en zorgt er tegelijk ook voor dat we een beeld krijgen van de impact die wij hebben op ons eigen welzijn, dat van onze klanten en van ons team.

>> CONSULTANCY

CONSULTANCY SESSION

Wil jij mentaal welzijn in jouw organisatie (nog beter) op de kaart te zetten? Perfect! Aan de hand van het 4D framework© maken we een concreet actieplan voor  jouw organisatie, zodat jij de juiste acties kan ondernemen om alles uit het werk te halen wat eruit te halen valt. Geen tomorrowland. Wel tevreden, plezier, engagement en misschien zelfs zingeving.

DOWNLOAD
ONZE BROCHURE

Up-to-date blijven rond deze thema's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ONZE EXPERTISE
BEKIJK AL ONZE TOPICS

Wetenschap en good practices vormen samen de hoofdingrediënten van al onze oplossingen.

De veranderende arbeidsmarkt en de snelheid waarmee veranderingen binnen bedrijven worden geïmplementeerd, maken werk dynamischer dan ooit tevoren. Onze leeroplossingen rond levenslang leren helpen je mensen te begrijpen hoe zij hun leervermogen een boost kunnen geven en welke acties ze kunnen ondernemen om proactief te zijn op het vlak van levenslang leren en het opdoen van cruciale vaardigheden voor de toekomst.

MORE >

De balans na twee jaar thuiswerken wordt ondertussen duidelijk. We beginnen stilaan onze draai te vinden in het hybride werken, maar de schreeuw naar verbondenheid en duidelijkheid rond deze nieuwe manier van werken klinkt luider dan ooit tevoren. In onze leeroplossingen pakken we de verschillende uitdagingen rond hybrid working aan. Het doel is steeds om medewerkers en teams beter te laten (samen)werken

MORE >

Keep
In Touch