ONZE EXPERTISE

WERKGELUK

Bij werkgeluk denken we snel aan een teamuitje, een pingpong tafel of een opleiding rond positiviteit. En hoewel deze voorbeelden allemaal kunnen bijdragen aan werkgeluk, zijn ze allemaal gericht op één ding; plezier. Prima als dat je enige doel is natuurlijk. Maar wanneer we aan alle aspecten van werkgeluk willen werken, dan brengen deze weinig zoden aan de dijk. Sterker nog, dan bestaat de kans zelfs dat dit weerstand oproept. Daarom vertalen wij wetenschappelijke inzichten rond alle dimensies van werkgeluk naar concrete, hands-on leeroplossingen

Wij helpen je graag via één van onderstaande oplossingen.

Op welke manier wil jij het werkgeluk in jouw organisatie stimuleren?

>> KEYNOTES

KEYNOTE

DEBUNKING THE WELLBEING MYTHS

Werk is geen Tomorrowland. Soms gaat alles voor de wind en soms gaat het even wat minder. Welzijn op het werk is nu eenmaal een dynamisch gegeven. Tijdens deze keynote leer je de neurowetenschap op een concrete manier toepassen om je eigen welzijn een boost te geven.

KEYNOTE

THE SCIENCE BEHIND WELLBEING

Tijdens deze keynote hebben we het over hoe jij als leidinggevende de performance van jouw team kan aandrijven door in te zetten op wellbeing. Als leidinggevende heb je namelijk een grote impact op verschillende dimensies van welzijn en kan je jouw team ondersteunen om alles wat er uit werk valt te halen er ook effectief uit te halen.

>> WORKSHOPS

WORKSHOP

BOUWEN AAN WERKGELUK

Tijdens deze workshop leren we onszelf te evalueren op de 4 dimensies van werkgeluk aan de hand van het 4D framework©. Na de workshop weet je wat je mag verwachten van werk en wat jij nodig hebt om meer werkgeluk te ervaren. Je stelt een concreet actieplan op dat je kan bespreken met jouw leidinggevende.

WORKSHOP

MAXIMALISEER JOUW TALENT MET JOBCRAFTING

In deze sessie krijg je een professioneel kompas om te monitoren of jouw taken of baan nog goed bij je passen en om zo nodig (kleine) aanpassingen te doen aan jouw taken of baan. Zit je goed? Of moet je enkele zaken bijsturen? En welke moves kan jij maken binnen de mogelijkheden van jouw organisatie? Vragen die tijdens deze workshop beantwoord worden!

>> LEADERSHIP SESSIONS

LEADERSHIP SESSION

Tijdens deze leadership session gaan we daarom concreet aan de slag met hoe jij als leidinggevende kan sturen op de 4 dimensies van werkgeluk (4D) om jouw mensen te binden en te boeien. Deze sturing is bepalend voor het engagement, de motivatie en de tevredenheid van hun teamleden. Het is geen kernfysica: uit onderzoek komt helder naar voren welke factoren werkgeluk bepalen. En op welke van die factoren leidinggevenden invloed kunnen uitoefenen.

LEADERSHIP SESSION

Mensen zijn van nature gemotiveerd. We hebben namelijk allemaal een ‘novelty seeking system’ in ons brein dat ervoor zorgt dat we onze talenten te ontplooien, processen te verbeteren en samen te werken. In deze leadership session leer je op welke dimensies jij kan inzetten om jouw medewerkers te binden, scherp te houden en te laten groeien in hun talenten.

>> LEADERSHIP TRACK

LEADERSHIP TRAJECT

BLENDED OPLEIDINGTRAJECT VOOR LEIDERS

Tijdens deze leadership track krijg je in 5 modules inzicht in de ‘new way of working’, je eigen leiderschapsstijl en ga je aan de slag met concrete technieken om voor je team alles uit werk te halen wat eruit te halen valt. Geen Tomorrowland; wel tevredenheid, plezier, engagement en zinvolheid.

>> TOOLBOX

TOOLBOX

BOUWEN AAN WERKGELUK IN JOUW TEAM

Met deze toolbox kunnen leidinggevenden zelf aan de slag om de 4 dimensies van werkgeluk in hun team te optimaliseren tijdens een toolbox meeting. Het doel is om die concrete actiepunten vast te leggen, aan te pakken en zo het werkgeluk van het team en de teamleden verhogen met kleine acties die een groot verschil maken.

Up-to-date blijven rond deze thema's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Keep
In Touch