ONZE OPLOSSINGEN

Wat krijg je als je wetenschappelijk onderzoek combineert met 15 jaar ervaring in de bedrijfswereld? No-nonsens, down to earth en concrete oplossingen.  Geen ‘plik plok’ opleidingen dus, maar gerichte acties op maat van jouw organisatie. Bekijk onze oplossingen hieronder of geef ons een seintje voor een vraag op maat! 

01 Inspiratie

Op zoek naar inspiratie? Search no more!

Met onze keynotes en webinars inspireren we met frisse invalshoeken, nieuwe trends en veel interactie.

Wil je een grote groep mensen inspireren? Jouw medewerkers en leidinggevenden aanzetten om na te denken over hun digitaal welzijn, levenslang leren, werkgeluk of hybride werken? Kies dan voor één van onze keynotes. Ideaal voor een kick-off sessie, lunch & learn of event.

> MORE

Inspireren doen we digitaal met een webinar. Webinars zijn digitale leermomenten waarbij groepen van 20 tot wel 500 personen geïnspireerd én geactiveerd worden rond één van onze expertises. Met ondertussen honderden webinars achter de kiezen, weten onze experts de deelnemers te binden en te boeien.

> MORE

Wil jij het digitaal welzijn, levenslang leren, werkgeluk of hybride werken in jouw organisatie wat meer ruchtbaarheid geven? Dan is een podcast het ideale medium. Wij scripten, editen en streamen jouw podcast. Ideaal voor jouw employee én employer branding.

> MORE

02 TRAINING

Wil jij grondiger aan de slag met het ontwikkelen van een lerende organisatie, digitaal welzijn, werkgeluk en hybride gewoontes? Neem dan een kijkje bij één van onze workshops of leadership sessions!

Tijdens onze workshops ben je zelf veel aan het werk en aan het woord in kleinere groepen (max. 12 personen). Inzichten over digitaal welzijn, hybride werken, werkgeluk of levenslang leren worden in oefeningen toepasbaar gemaakt.

> MORE

Onze leadership sessions zijn hands-on opleidingen waarin 1 topic (bv. hybride werken, ondernemerschap, etc) centraal staat. Aan de hand van concrete business cases  duiken we de praktijk in.

> MORE

Tijdens deze leadership track krijg je in 5 modules inzicht in de ‘new way of working’, je eigen leiderschapsstijl en ga je aan de slag met concrete technieken om voor je team alles uit werk te halen wat eruit te halen valt. Geen Tomorrowland; wel tevredenheid, plezier, engagement en zinvolheid.

> MORE

03 TOOLBOX

Met een toolbox kunnen interne trainers of leidinggevenden zelf aan de slag om de samenwerking in hun team(s) te optimaliseren. 

Met deze toolbox kan je als leidinggevende aan de slag met je team. De tools helpen je om concrete actiepunten op elk van de 4 dimensies van werkgeluk te definiëren en dit zowel op team als individueel niveau. Dit gaat steeds over kleine aanpassingen die een groot verschil kunnen maken.

> MORE

Met deze toolbox kunnen leidinggevenden zelf aan de slag met het hybride framework© om de samenwerking in hun team(s) te optimaliseren. De kern van de toolbox bestaat uit een set casussen en oefeningen om de verwachtingen en mogelijkheden rond hybride samenwerken in het team te bespreken. In de toolbox kan je verder heel wat instrumenten vinden om van hybride samenwerken een succes te maken.

> MORE

Up-to-date blijven rond deze thema's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ONZE EVENTS

Keep
In Touch