ONZE EXPERTISE

LERENDE ORGANISATIE

Verandering is alomtegenwoordig: denk maar aan de zoveelste nieuwe tool (of update) of re-organisatie waarbij je alles opnieuw moet leren of je je skills weer moet bijschaven. Iedereen moet snel ‘mee kunnen’, maar hoe stimuleer je eigenlijk zo’n lerende organisatie? Wij helpen je graag om te zorgen voor een organisatie waarbij elk talent optimaal wordt benut.

Kortom: empower je medewerkers door hun leervermogen te versterken, en door hun ondernemende kant te stimuleren. Dat laatste is extra belangrijk nu organisatiestructuren steeds vlakker worden, waarbij persoonlijk initiatief meer dan welkom is. Maak nu de switch naar een lerende organisatie en neem voorsprong op de rest.

Op welke manier wil jij een lerende organisatie stimuleren ?

>> KEYNOTES

KEYNOTE

ONTKETEN JOUW LEERVERMOGEN

Altijd blijven bijleren… Zijn wij daar wel voor gemaakt? Zijn wij dan geen gewoontedieren? Of komt het er écht gewoon op neer om een open mindset aan te kweken? Tijdens deze keynote nemen we een kijkje in ons lerende brein. Aan de hand van zowel dagdagelijkse voorbeelden als spectaculaire voorbeelden ontdekken we de kracht van neuroplasticiteit. 

>> WORKSHOPS

WORKSHOP

VERSTERK JOUW LEERVERMOGEN

In deze workshop verkennen we de 5 facetten van learning agility en hoe ze bij jou aanwezig zijn. Je ontdekt wat jij kan doen om jouw leervermogen te versterken en wat jij nodig hebt van de organisatie om dit effectief te kunnen doen. Je stelt een concreet actieplan op dat je kan bespreken met jouw leidinggevende.

WORKSHOP

Met deze opleiding empower je je medewerkers door hen een deep dive te bieden in intrapreneurship, waarbij ze ook concrete handvaten en tools krijgen om zelf aan de slag te gaan. We ontkrachten verschillende mythes, helpen mensen om hun ondernemende kant beter te leren (ver)kennen, en we leren hen verschillende technieken aan om met succes te ondernemen in je job. 

>> LEADERSHIP SESSIONS

LEADERSHIP SESSION

​In deze leadership session krijg je daarom een professioneel kompas om het talent in jouw team te maximaliseren en te zorgen voor duurzame banen. We bieden je een concrete methode die jij kunt gebruiken om te kijken wat er kan bijgestuurd worden in jouw team. 

LEADERSHIP SESSION

BINDEN EN BOEIEN VAN TALENT IN JOUW TEAM

Mensen zijn van nature gemotiveerd. We hebben namelijk allemaal een ‘novelty seeking system’ in ons brein dat ervoor zorgt dat we onze talenten te ontplooien, processen te verbeteren en samen te werken. In deze leadership session leer je op welke dimensies jij kan inzetten om jouw medewerkers te binden, scherp te houden en te laten groeien in hun talenten.

>> LEADERSHIP TRACK

LEADERSHIP TRAJECT

BLENDED OPLEIDINGTRAJECT VOOR LEIDERS

Tijdens deze leadership track krijg je in 5 modules inzicht in de ‘new way of working’, je eigen leiderschapsstijl en ga je aan de slag met concrete technieken om voor je team alles uit werk te halen wat eruit te halen valt. Geen Tomorrowland; wel tevredenheid, plezier, engagement en zinvolheid.

Up-to-date blijven rond deze thema's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ONZE EVENTS

27/09/2023
LEREN DECONNECTEREN
13/10/2023
BEPERK TECHNO-STRESS
23/10/2023
BOOST YOUR BRAIN
17/11/2023
Empower je mensen
Keep
In Touch