ONZE OPLOSSINGEN

TOOLBOX

Met een toolbox kunnen interne trainers en leidinggevenden zelf aan de slag om de samenwerking in hun team(s) te optimaliseren. De kern van de toolbox bestaat uit een set casussen en oefeningen om de verwachtingen en mogelijkheden rond samenwerken in het team te bespreken. In de toolbox kan je verder heel wat instrumenten vinden om concrete actiepunten te bepalen op maat van het team en de organisatie. Het doel van een toolbox meeting is om die concrete actiepunten vast te leggen, aan te pakken en zo de samenwerking in het team te verbeteren met kleine acties die een groot verschil maken.

Hoe wil jij jouw teams ondersteunen? 

TOOLBOX

Met deze toolbox kunnen leidinggevenden en interne trainers zelf aan de slag om werkdruk -of stress in hun team te bespreken én te optimaliseren tijdens een toolbox meeting. De kern van de toolbox bestaat uit een set van vragen en oefeningen om op 5 cruciale sleutelmomenten werkdruk in het team te bespreken. 

TOOLBOX

Met deze toolbox kan je als leidinggevende aan de slag met je team. De tools helpen je om concrete actiepunten rond welzijn en werkgeluk in het team te definiëren en dit zowel op team als individueel niveau. Dit gaat steeds over kleine aanpassingen die een groot verschil kunnen maken.

TOOLBOX

Met deze toolbox kunnen leidinggevenden zelf aan de slag met het hybride framework© om de samenwerking in hun team(s) te optimaliseren. De kern van de toolbox bestaat uit een set casussen en oefeningen om de verwachtingen en mogelijkheden rond hybride samenwerken in het team te bespreken. 

Up-to-date blijven rond ONZE TOPICS?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Keep
In Touch