OUR SOLUTIONS

TOOLBOX

Met een toolbox kunnen leidinggevenden zelf aan de slag om de samenwerking in hun team(s) te optimaliseren. De kern van de toolbox bestaat uit een set casussen en oefeningen om de verwachtingen en mogelijkheden rond samenwerken in het team te bespreken. In de toolbox kan je verder heel wat instrumenten vinden om concrete actiepunten te bepalen op maat van het team en de organisatie. Het doel van een toolbox meeting is om die concrete actiepunten vast te leggen, aan te pakken en zo de samenwerking in het team te verbeteren met kleine acties die een groot verschil maken.

Hoe wil jij jouw teams ondersteunen? 

TOOLBOX

Met deze toolbox kan je als leidinggevende aan de slag met je team. De tools helpen je om concrete actiepunten rond welzijn in het team te definiëren en dit zowel op team als individueel niveau. Dit gaat steeds over kleine aanpassingen die een groot verschil kunnen maken.

TOOLBOX

Met deze toolbox kunnen leidinggevenden zelf aan de slag met het hybride framework© om de samenwerking in hun team(s) te optimaliseren. De kern van de toolbox bestaat uit een set casussen en oefeningen om de verwachtingen en mogelijkheden rond hybride samenwerken in het team te bespreken. In de toolbox kan je verder heel wat instrumenten vinden om van hybride samenwerken een succes te maken.

DOWNLOAD
ONZE BROCHURE

Up-to-date blijven rond van onze webinars en keynotes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

OUR SOLUTIONS
BEKIJK AL ONZE OPLOSSINGEN

Wetenschap en good practices vormen samen de hoofdingrediënten van al onze oplossingen.

Wil jij het welzijn van jouw medewerkers verhogen door het (hybride) samenwerken structureel aan te pakken? Pro-actief aan de slag gaan met mobiliteit? Of concrete initiatieven rond welzijn op poten zetten. Maar weet je soms niet waar te beginnen? Geen zorgen, wij helpen je op weg!

MORE >

Wil jij grondiger aan de slag met het ontwikkelen van levenslang leren, het mentaal welzijn van jouw medewerkers een boost te geven of het ontwikkelen van nieuwe manieren van samenwerken? Neem dan een kijkje bij één van onze workshops of leadership sessions!

MORE >

Keep
In Touch