PODCASTS

Leren doen we niet alleen formeel, maar vaak (meestal zelf) tussen alle andere zaken door. En dat is waarom een podcast een ideale aanvulling is op jouw leertraject.

De podcast heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen en steeds meer mensen vinden hun weg naar dit medium. Waar het in het begin vooral een medium was van radiozenders en hobby-podcasters, zetten bedrijven het nu ook in om specifieke topics in de verf te zetten.

Wil jij het werkgeluk in jouw organisatie wat meer ruchtbaarheid geven? Dan is een podcast het ideale medium. Wij scripten, editen en streamen jouw podcast. Ideaal voor jouw employee én employer branding.

PODCAST FAQ

HOE WERKT ZOIETS?

Reken alles bij elkaar tussen de 2u à 2,5u. Het gesprek zelf zal rond de 60 minuten duren. Hiervan monteren wij tussen de 30 à 45 minuten voor de aflevering zelf. Als wij bij jou op locatie komen, hebben we voordien een 30 minuten nodig om het materiaal klaar te zetten. Het is ook altijd fijn om elkaar even te leren kennen voor we eraan beginnen.

 

Dit bepalen we uiteraard in samenspraak. Mijn eerste vraag gaat steeds ‘Hoe is’t op’t werk?’ zijn. We zullen beginnen met te vragen naar hoe je werkdag die dag is geweest en in de loop van het gesprek zullen we de vragen structuren rond de vier dimensies van werkgeluk: werktevredenheid, werkplezier, engagement en zinvolheid. Sowieso krijg je de opname eerst te horen voordat wij deze publiceren zodat je er nog zaken kan uithalen, mocht je dat wensen.

Tijdens de opname zullen wij aan tafel tegenover elkaar zitten. Wij dragen allebei een koptelefoon en we hebben elk een microfoon. Het gesprek kan ook worden opgenomen op video.

 

BELUISTER ONZE PODCASTS

Up-to-date blijven rond deze thema's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Keep
In Touch