ONZE EXPERTISE

AI@WORK

In een wereld waar ‘digitale transformatie’ en ‘automatisering’ overal om ons heen zijn, brengt de snelle ontwikkeling van artificiële intelligentie zowel kansen als uitdagingen met zich mee. Overal hoor je hoe AI alles gaat veranderen, maar wat betekent dat nou echt voor je dagelijks werk? Kan AI helpen zonder dat het allemaal te veel wordt?

In onze leeroplossingen ontdek je hoe AI je werkdag niet alleen efficiënter kan maken, maar ook rijker en leuker. We duiken met jou in de praktische kant van AI. We laten zien hoe je met handige AI-tools je werkplek echt kunt upgraden, van het simpelweg sneller afhandelen van routineklusjes tot het verbeteren van complexe besluitvorming.

Op welke manier wil jij met AI aan de slag gaan?

KEYNOTE

HOE GENERATIEVE AI JOUW WERKGELUK VERHOOGT

Tijdens deze interactieve keynote krijg je niet alleen inzicht in hoe AI toegepast kan worden, maar ook hands-on ervaring met het opstellen van prompts die jouw werk kunnen transformeren.

WORKSHOP

In deze workshop gaan we dieper in op de echte kracht van AI in de werkwereld. We gaan de misverstanden uit de weg ruimen en laten zien hoe je AI niet alleen kunt gebruiken om efficiënter te werken, maar ook om je dag een stuk leuker te maken.

Up-to-date blijven rond deze thema's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ONZE EVENTS

Keep
In Touch