SLIMMER MET AI

HOE GENERATIEVE AI JOUW WERKGELUK VERHOOGT

In een tijdperk waarin krantenkoppen zoals “We moeten artificiële intelligentie omarmen” en “Generatieve AI zal het werkveld voorgoed veranderen” niet meer weg te denken zijn, wordt AI vaak vanuit een negatief perspectief benaderd. Nochtans heeft AI het vermogen om ons werkgeluk aanzienlijk te verhogen, mits correct ingezet.

Wat betekent dit concreet voor jouw werkplek? Hoe transformeert AI de manier waarop we werken, leren en ons ontwikkelen binnen organisaties? En waar begin je concreet?

Tijdens deze interactieve keynote krijg je niet alleen inzicht in hoe AI toegepast kan worden, maar ook hands-on ervaring met het opstellen van prompts die jouw werk kunnen transformeren.

Deze keynote is ontworpen voor medewerkers en leidinggevenden die willen begrijpen hoe AI hun werk beter, sneller én leuker kunnen maken.

Invloed van AI op het moderne werkveld

  • Wat zeggen de cijfers over de adoptie en effecten van AI?
  • Hoe AI de productiviteit en werktevredenheid verhoogt.

Hoe dan?

  • Voorbeelden van AI-tools zoals ChatGPT of Co-pilot en hoe deze je dagelijkse taken kunnen vereenvoudigen.
  • Discussie over de risico’s verbonden aan het gebruik van AI en hoe je deze kunt beheren.

Aan de slag

  • Leer de kunst van het creëren van effectieve prompts.
  • Oefeningen om AI strategisch in te zetten voor betere besluitvorming en efficiëntie.

 

De lengte van een keynote varieert van 45 min. tot 120 min..

Dit webinar kan worden georganiseerd voor groepen van 20 tot 500 personen.

Al onze topics worden zowel online als offline gegeven.

ONZE KEYNOTES

01

WERKEN AAN WELZIJN
Tijdens deze keynote leer je de neurowetenschap op een concrete manier toepassen om je eigen welzijn een boost te geven.

02

LEIDINGGEVEN MET IMPACT
Tijdens deze keynote hebben we het over hoe jij als leidinggevende de performance van jouw team kan aandrijven door in te zetten op wellbeing.

03

ONTKETEN JOUW LEERVERMOGEN
Tijdens deze keynote nemen we een kijkje in ons lerende brein en bekijken we wat jij nodig hebt om jouw learning agility bij te schaven.

04

Digitaal Welzijn
In deze keynote leer je de verschillende techno-stressoren herkennen en voorkomen, hoe je je productiviteit herstelt, en hoe je zorgt voor een betere work-life balans. Kortom: hoe je je digitaal welzijn verbetert.

05

VOORBIJ DE DIGITALE DETOX
In deze keynote gaan we aan de slag met concrete technieken die ervoor zorgen dat jouw team(s) de nodige vaardigheden en afspraken hebben om efficiënter te (de)connecteren.

06

ONDERNEMEN IN JE JOB
In deze keynote leer je jouw ondernemende kant beter kennen. Aan de hand van de 4 pijlers van intrapreneurship krijg jij concrete technieken om morgen al te ondernemen in je job.

07

DE SWEET SPOT TUSSEN DRUK EN STRESS
Tijdens deze keynote krijg je inzicht in de oorzaken en gevolgen van werkdruk en leer je effectieve strategieën om jouw sweet spot tussen gezonde werkdruk en werkstress te vinden.

08

Hoe AI jouw werkgeluk verhoogt
Tijdens deze interactieve keynote krijg je niet alleen inzicht in hoe AI toegepast kan worden, maar ook hands-on ervaring met het opstellen van prompts die jouw werk kunnen transformeren.
Keep
In Touch