ONZE EXPERTISE

How’s Work neemt werkdrukdigitaal welzijn, AI@Work, mentaal welzijn en leren serieus. Het is ons doel om het kaf van het koren te scheiden om er zo voor te zorgen dat medewerkers en leidinggevenden de vraag ‘How’s work’ positief beantwoorden. Onze expertise ligt dan ook bij 5 topics; digitaal welzijn, lerende organisatie, mentaal welzijn, werkdruk en slimmer werken met AI.

Met onze wortels in de wetenschap en ons hoofd in de praktijk staan wij klaar om je te adviseren, inspireren en te ontzorgen. Dus even serieus, how’s work?

topics

HOE KUNNEN WE HELPEN?

In de huidige moderne werkomgeving ervaren veel medewerkers de uitdagingen van werkdruk. De druk om prestaties te leveren, deadlines te halen en te voldoen aan hoge verwachtingen kan overweldigend zijn. Werkdruk kan niet alleen een negatieve invloed hebben op het welzijn van medewerkers, maar ook op de kwaliteit van het werk en de productiviteit.

Nochtans hoeft werkdruk niet negatief te zijn. De meeste onder ons hebben het zelfs nodig om optimaal te presteren. In onze leeroplossingen helpen we medewerkers en leidinggevenden om te juiste balans te vinden tussen werkdruk en werkstress.

> MORE

Verandering is alomtegenwoordig: denk maar aan de zoveelste nieuwe tool (of update) of re-organisatie waarbij je alles opnieuw moet leren of je je skills weer moet bijschaven. Iedereen moet snel ‘mee kunnen’, maar hoe stimuleer je eigenlijk zo’n lerende organisatie? Wij helpen je graag om te zorgen voor een organisatie waarbij elk talent optimaal wordt benut.

Kortom: empower je medewerkers door hun leervermogen te versterken, en door hun ondernemende kant te stimuleren. Dat laatste is extra belangrijk nu organisatiestructuren steeds vlakker worden, waarbij persoonlijk initiatief meer dan welkom is. Maak nu de switch naar een lerende organisatie en neem voorsprong op de rest.

MORE >

In een wereld waar ‘digitale transformatie’ en ‘automatisering’ overal om ons heen zijn, brengt de snelle ontwikkeling van artificiële intelligentie zowel kansen als uitdagingen met zich mee. Overal hoor je hoe AI alles gaat veranderen, maar wat betekent dat nou echt voor je dagelijks werk? Kan AI helpen zonder dat het allemaal te veel wordt?

In onze leeroplossingen ontdek je hoe AI je werkdag niet alleen efficiënter kan maken, maar ook rijker en leuker. We duiken met jou in de praktische kant van AI. We laten zien hoe je met handige AI-tools je werkplek echt kunt upgraden, van het simpelweg sneller afhandelen van routineklusjes tot het verbeteren van complexe besluitvorming.

MORE >

Mentaal welzijn en veerkracht hebben de hoogste prioriteit bij de meeste organisaties. Als werkgever is het essentieel dat werknemers zich goed voelen in hun mentale gezondheid, aangezien dit de basis vormt voor betrokkenheid en productiviteit. Met onze leeroplossingen ondersteunen we medewerkers en leidinggevenden bij het creëren van een omgeving die bevorderlijk is voor mentale gezondheid. Onze programma’s bieden concrete strategieën en hulpmiddelen om gezonde gewoonten te ontwikkelen, stress te beheren en veerkracht op te bouwen. 

MORE >

Digitale technologieën zijn niet meer weg te denken: tools als Teams en Sharepoint maken het werkleven een stuk makkelijker. En toch… Soms zorgen ze voor zodanig veel afleiding, dat je je niet meer kan concentreren. Of je krijgt zo veel berichten binnen via eens zoveel verschillende communicatiekanalen, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En dan is er nog de stress over leren werken met al die nieuwe tools, en het gevoel dat je niet meer mee bent. Herkenbaar?

In onze ‘always-on(line) culture’ zijn mensen sneller overprikkeld en is loskoppelen van je werk minder evident. Hoog tijd om op een slimme en gezonde manier om te gaan met alles wat digitaal is, dus. Dat is precies waarbij we jouw organisatie kunnen helpen. Kom te weten hoe je de technostress op de werkvloer (en daarbuiten) beperkt, waardoor medewerkers proeen betere work-life balans bekomen én productiever zijn. Door digitaal welzijn op de kaart te zetten, wint iedereen.

MORE >

Up-to-date blijven rond deze thema's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ONZE EVENTS

Keep
In Touch