ONZE EXPERTISE

How’s Work neemt digitaal welzijn, hybride werken, werkgeluk en leren serieus. Het is ons doel om het kaf van het koren te scheiden om er zo voor te zorgen dat medewerkers en leidinggevenden de vraag ‘How’s work’ positief beantwoorden. Onze expertise ligt dan ook bij 4 topics; digitaal welzijn, lerende organisatie, werkgeluk en hybride werken.

Met onze wortels in de wetenschap en ons hoofd in de praktijk staan wij klaar om je te adviseren, inspireren en te ontzorgen. Dus even serieus, how’s work?

topics

HOE KUNNEN WE HELPEN?

Digitale technologieën zijn niet meer weg te denken: tools als Teams en Sharepoint maken het werkleven een stuk makkelijker. En toch… Soms zorgen ze voor zodanig veel afleiding, dat je je niet meer kan concentreren. Of je krijgt zo veel berichten binnen via eens zoveel verschillende communicatiekanalen, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En dan is er nog de stress over leren werken met al die nieuwe tools, en het gevoel dat je niet meer mee bent. Herkenbaar?

In onze ‘always-on(line) culture’ zijn mensen sneller overprikkeld en is loskoppelen van je werk minder evident. Hoog tijd om op een slimme en gezonde manier om te gaan met alles wat digitaal is, dus. Dat is precies waarbij we jouw organisatie kunnen helpen. Kom te weten hoe je de technostress op de werkvloer (en daarbuiten) beperkt, waardoor medewerkers proeen betere work-life balans bekomen én productiever zijn. Door digitaal welzijn op de kaart te zetten, wint iedereen.

MORE >

Verandering is alomtegenwoordig: denk maar aan de zoveelste nieuwe tool (of update) of re-organisatie waarbij je alles opnieuw moet leren of je je skills weer moet bijschaven. Iedereen moet snel ‘mee kunnen’, maar hoe stimuleer je eigenlijk zo’n lerende organisatie? Wij helpen je graag om te zorgen voor een organisatie waarbij elk talent optimaal wordt benut.

Kortom: empower je medewerkers door hun leervermogen te versterken, en door hun ondernemende kant te stimuleren. Dat laatste is extra belangrijk nu organisatiestructuren steeds vlakker worden, waarbij persoonlijk initiatief meer dan welkom is. Maak nu de switch naar een lerende organisatie en neem voorsprong op de rest.

MORE >

Een team hoeft heus niet elke dag fysiek samen te zitten, zolang er maar voldoende verbondenheid en duidelijkheid is. En daar wringt vaak het schoentje als het op hybride werken aankomt. Van “Hebben we hier nu wéér een meeting over?” tot “Waarom moet ik op kantoor zijn als mijn andere collega mag thuiswerken die dag?”: het zijn vaak gehoorde vragen, en ze zijn meer dan terecht.

Het ‘nieuwe samenwerken’ kan duidelijk vlotter, en daar helpen wij je graag mee. Maak komaf met de ‘vergader-itis’ en ga voor minder, maar betere meetings (zowel online als offline). In onze leeroplossingen kom je verder ook te weten hoe mensen beter kunnen (de)connecteren, en hoe teams beter kunnen (samen)werken in een remote context. Dat is niet alleen interessant voor de huidige workforce, maar ook voor het aantrekken van nieuw talent. Klaar om hybride werken te doen wérken?

MORE >

Werkgeluk en weerbaarheid zijn prioriteit nummer 1 is bij de meerderheid van bedrijven. Als werkgever wil je dat mensen goed in hun vel zitten en als werknemer kan je je pas echt engageren wanneer dat zo is. Tijdens onze leeroplossingen helpen we medewerkers en leidinggevenden bij het optimaliseren van hun werkgeluk.  

MORE >

Up-to-date blijven rond deze thema's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ONZE EVENTS

Keep
In Touch