KEYNOTES

Jouw evenement staat voor de deur en je bent op zoek naar een manier om het net een tikkeltje anders te doen. Je wil je publiek wakker schudden, aanzetten tot actie, de dingen anders laten zien. Wij begrijpen dat je een unieke ervaring wil creëren.

Onze keynote sprekers inspireren gedurende 45 tot 120 minuten met frisse invalshoeken, nieuwe trends en veel interactie. Deze keynotes kunnen zowel online als offline gegeven worden voor groepen van 50 tot 500 personen.

 Ideaal tijdens event, kick-off, lunch & learn of inspiratiecafé.

INTERACTIEF

Relevante voorbeelden, praktisch en ruimte voor interactie.

ENERGY BOOSTER

Sprekers met veel energie, een duidelijke  structuur en een vleugje humor.

BYE BYE FLUFFINESS

Wij scheiden het pseudo-wetenschappelijke kaf van het koren.

ONZE KEYNOTES

01

WERKEN AAN WELZIJN
Tijdens deze keynote leer je de neurowetenschap op een concrete manier toepassen om je eigen welzijn een boost te geven.

02

LEIDINGGEVEN MET IMPACT
Tijdens deze keynote hebben we het over hoe jij als leidinggevende de performance van jouw team kan aandrijven door in te zetten op wellbeing.

03

ONTKETEN JOUW LEERVERMOGEN
Tijdens deze keynote nemen we een kijkje in ons lerende brein en bekijken we wat jij nodig hebt om jouw learning agility bij te schaven.

04

Digitaal Welzijn
In deze keynote leer je de verschillende techno-stressoren herkennen en voorkomen, hoe je je productiviteit herstelt, en hoe je zorgt voor een betere work-life balans. Kortom: hoe je je digitaal welzijn verbetert.

05

VOORBIJ DE DIGITALE DETOX
In deze keynote gaan we aan de slag met concrete technieken die ervoor zorgen dat jouw team(s) de nodige vaardigheden en afspraken hebben om efficiënter te (de)connecteren.

06

ONDERNEMEN IN JE JOB
In deze keynote leer je jouw ondernemende kant beter kennen. Aan de hand van de 4 pijlers van intrapreneurship krijg jij concrete technieken om morgen al te ondernemen in je job.

07

DE SWEET SPOT TUSSEN DRUK EN STRESS
Tijdens deze keynote krijg je inzicht in de oorzaken en gevolgen van werkdruk en leer je effectieve strategieën om jouw sweet spot tussen gezonde werkdruk en werkstress te vinden.

08

Hoe AI jouw werkgeluk verhoogt
Tijdens deze interactieve keynote krijg je niet alleen inzicht in hoe AI toegepast kan worden, maar ook hands-on ervaring met het opstellen van prompts die jouw werk kunnen transformeren.

Wil jij grondiger aan de slag? Bekijk onze workshops of leadership sessions.

Keep
In Touch