WERK IS GEEN
TOMORROWLAND

WERKEN AAN WELZIJN

Hoe is’t op’t werk? Hoe vaak stellen we die vraag niet aan onze vrienden en familie? Of hoe vaak hebben we die vraag zelf al voorgeschoteld gekregen? En afhankelijk van wanneer deze gesteld werd, zullen we dan eens wat positiever en dan eens wat negatiever geantwoord hebben. Dat is nog steeds niet veranderd; Werk is geen Tomorrowland. Soms gaat alles voor de wind en soms gaat het even wat minder. Welzijn op het werk is nu eenmaal een dynamisch gegeven.

Net daarom is het belangrijk om over de juiste (wetenschappelijke) handvaten te beschikken om jouw welzijn een boost te geven en om alles uit het werk te halen wat eruit te halen valt. Geen Tomorrowland. Wel tevredenheid, plezier, engagement en misschien zelfs zingeving.

Tijdens deze keynote vertalen wij de neurowetenschap op een toegankelijke manier naar concrete tips om jouw welzijn een boost te geven.

Voor medewerkers en leidinggevenden die hun welzijn op het werk willen verbeteren met concrete acties.

 • Werk is geen Tomorrowland
  • Wat valt er uit werk te halen (en wat niet).
 • The 4 brain needs
  • Wat leert het brein van Zinédine Zidane ons over tevredenheid?
  • Heeft werkplezier écht een effect of is het een doekje voor het bloeden?
  • Wat kan Jean-Claude Van Damme ons leren over engagement?
  • Waarom je wel naar je grootmoeder moet luisteren.
 • Mijn 4D Blauwdruk
  • Hoe scoor ik op de 4 brain needs?
 • Mijn Wellbeing Moves
  • Waar ga ik morgen mee aan de slag?

De lengte van een keynote varieert van 45 min. tot 120 min..

Deze keynote kan worden georganiseerd voor groepen van 20 tot 500 personen.

Deze keynote is ideaal om te combineren met ons World Café ‘Dialoog met impact’.

ONZE KEYNOTES

01

WERKEN AAN WELZIJN
Tijdens deze keynote leer je de neurowetenschap op een concrete manier toepassen om je eigen welzijn een boost te geven.

02

LEIDINGGEVEN MET IMPACT
Tijdens deze keynote hebben we het over hoe jij als leidinggevende de performance van jouw team kan aandrijven door in te zetten op wellbeing.

03

ONTKETEN JOUW LEERVERMOGEN
Tijdens deze keynote nemen we een kijkje in ons lerende brein en bekijken we wat jij nodig hebt om jouw learning agility bij te schaven.

04

Digitaal Welzijn
In deze keynote leer je de verschillende techno-stressoren herkennen en voorkomen, hoe je je productiviteit herstelt, en hoe je zorgt voor een betere work-life balans. Kortom: hoe je je digitaal welzijn verbetert.

05

VOORBIJ DE DIGITALE DETOX
In deze keynote gaan we aan de slag met concrete technieken die ervoor zorgen dat jouw team(s) de nodige vaardigheden en afspraken hebben om efficiënter te (de)connecteren.

06

ONDERNEMEN IN JE JOB
In deze keynote leer je jouw ondernemende kant beter kennen. Aan de hand van de 4 pijlers van intrapreneurship krijg jij concrete technieken om morgen al te ondernemen in je job.

07

DE SWEET SPOT TUSSEN DRUK EN STRESS
Tijdens deze keynote krijg je inzicht in de oorzaken en gevolgen van werkdruk en leer je effectieve strategieën om jouw sweet spot tussen gezonde werkdruk en werkstress te vinden.

08

Hoe AI jouw werkgeluk verhoogt
Tijdens deze interactieve keynote krijg je niet alleen inzicht in hoe AI toegepast kan worden, maar ook hands-on ervaring met het opstellen van prompts die jouw werk kunnen transformeren.

ABOUT US

ONZE SPREKERS

Spreken voor grotere groepen over een specifieke expertise binnen een bedrijf met een eigen cultuur is een vak apart. Onze sprekers hebben daarom niet alleen meer dan 10 jaar bedrijfservaring op de teller staan, maar zijn evenzeer (internationaal) erkende sprekers.

Katelijn Nijsmans

Keynote speaker

Dajo De Prins

Keynote speaker
Keep
In Touch