FUEL PERFORMANCE
BY WELLBEING

LEIDINGGEVEN MET IMPACT

Ondanks dat welzijn op het werk een zeer dynamisch en individueel gegeven is zijn we zeker van één ding: als er iemand invloed heeft op het welzijn van medewerkers, dan zijn het wel de leidinggevenden zelf.

Meer nog, je hoeft niets in geluk, HR of psychologie gestudeerd te hebben om mee het welzijn van jouw teamleden te verhogen. Het mooie is net dat elke leidinggevende het welzijn van het team kan bevorderen. Dit door samen met de teamleden de omstandigheden te creëren waarbinnen mensen tevreden kunnen zijn over hun werk, plezier ervaren, zich kunnen engageren voor hun job en weten hoe hun werk bijdraagt aan een groter geheel.

Tijdens dit webinar hebben we het over hoe jij als leidinggevende de performance van jouw team kan aandrijven door in te zetten op deze 4 dimensies van welzijn.

We scheiden voor jou het pseudowetenschappelijk kaf van het koren en vertalen de (neuro)wetenschap achter wellbeing op een ludieke manier naar concrete, toepasbare tips. 

Voor leidinggevenden die op een duurzame manier de performance in hun team een boost willen geven.

Werk is geen Tomorrowland

  • Op welke zaken heb ik een impact en op welke niet?
  • Waar begint en eindigt mijn rol?

De cijfers

  • Wat zeggen de cijfers over welzijn op de werkvloer.

4 wegen naar wellbeing

  • Het oh-uh centrum van ons brein in kaart
  • De Broaden & Build theorie
  • Het Jean -Claude Van Damme principe
  • The science of purpose

Wellbeing drivers

  • Inzicht in drivers en inhibitors
  • Leading in 4D
  • Concrete tips om het welzijn in jouw team(s) te verhogen

De lengte van een keynote varieert van 45 min. tot 120 min..

Deze keynote kan worden georganiseerd voor groepen van 20 tot 500 personen.

Al onze keynotes worden zowel online als offline gegeven.

ONZE KEYNOTES

01

WERKEN AAN WELZIJN
Tijdens deze keynote leer je de neurowetenschap op een concrete manier toepassen om je eigen welzijn een boost te geven.

02

LEIDINGGEVEN MET IMPACT
Tijdens deze keynote hebben we het over hoe jij als leidinggevende de performance van jouw team kan aandrijven door in te zetten op wellbeing.

03

ONTKETEN JOUW LEERVERMOGEN
Tijdens deze keynote nemen we een kijkje in ons lerende brein en bekijken we wat jij nodig hebt om jouw learning agility bij te schaven.

04

Digitaal Welzijn
In deze keynote leer je de verschillende techno-stressoren herkennen en voorkomen, hoe je je productiviteit herstelt, en hoe je zorgt voor een betere work-life balans. Kortom: hoe je je digitaal welzijn verbetert.

05

VOORBIJ DE DIGITALE DETOX
In deze keynote gaan we aan de slag met concrete technieken die ervoor zorgen dat jouw team(s) de nodige vaardigheden en afspraken hebben om efficiënter te (de)connecteren.

06

ONDERNEMEN IN JE JOB
In deze keynote leer je jouw ondernemende kant beter kennen. Aan de hand van de 4 pijlers van intrapreneurship krijg jij concrete technieken om morgen al te ondernemen in je job.

07

DE SWEET SPOT TUSSEN DRUK EN STRESS
Tijdens deze keynote krijg je inzicht in de oorzaken en gevolgen van werkdruk en leer je effectieve strategieën om jouw sweet spot tussen gezonde werkdruk en werkstress te vinden.

08

Hoe AI jouw werkgeluk verhoogt
Tijdens deze interactieve keynote krijg je niet alleen inzicht in hoe AI toegepast kan worden, maar ook hands-on ervaring met het opstellen van prompts die jouw werk kunnen transformeren.

ABOUT US

ONZE SPREKERS

Spreken voor grotere groepen over een specifieke expertise binnen een bedrijf met een eigen cultuur is een vak apart. Onze sprekers hebben daarom niet alleen meer dan 10 jaar bedrijfservaring op de teller staan, maar zijn evenzeer (internationaal) erkende sprekers.

Katelijn Nijsmans

Keynote speaker

Dajo De Prins

Keynote speaker
Keep
In Touch