ONZE OPLOSSINGEN

TRAINING

Wil jij grondiger aan de slag met het digitaal welzijn van jouw medewerkers, het ontwikkelen van een lerende organisatie, werkgeluk of nieuwe manieren van hybride samenwerken? Neem dan een kijkje bij één van onze workshops of leadership sessions! Tijdens deze sessies ben je zelf veel aan het werk en aan het woord in kleinere groepen. Inzichten en kennis worden in oefeningen toepasbaar gemaakt. Wil je een stapje verder gaan en leiders opleiden die binden en boeien? Bekijk dan zeker onze leadership track.

Voor wie ben jij op zoek naar leerinitiatieven?

MEDEWERKERS

In onze workshops ben je zelf veel aan het werk en aan het woord. Inzichten over digitaal welzijn, levenslang leren, werkgeluk en samenwerken worden in oefeningen toepasbaar gemaakt. Workshops staan op zichzelf, maar passen ook uitstekend als opvolgsessie van een keynote over een van de aangeboden thema’s of kunnen gecombineerd worden met elkaar.

LEIDINGGEVENDEN

Leidinggevenden spelen een centrale rol in topics zoals digitaal welzijn, intrapreneurship, levenslang leren en werkgeluk. Hun sturing is bepalend voor het engagement, de motivatie en de tevredenheid van hun teamleden. Tijdens onze hands-on sessies duiken we de praktijk in. We behandelen concrete cases en komen met tips die meteen toepasbaar zijn in de praktijk.

LEIDINGGEVENDEN

Tijdens deze leadership track krijg je in 5 modules inzicht in de ‘new way of working’, je eigen leiderschapsstijl en ga je aan de slag met concrete technieken om voor je team alles uit werk te halen wat eruit te halen valt. Geen Tomorrowland; wel tevredenheid, plezier, engagement en zinvolheid.

Up-to-date blijven rond van onze webinars en keynotes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Keep
In Touch