OUR SOLUTIONS

TRAINING

Wil jij grondiger aan de slag met het welzijn van jouw medewerkers, het ontwikkelen van levenslang leren, of nieuwe manieren van samenwerken? Neem dan een kijkje bij één van onze workshops of leadership sessions! Tijdens deze sessies ben je zelf veel aan het werk en aan het woord in kleinere groepen. Inzichten en kennis worden in oefeningen toepasbaar gemaakt. Wil je een stapje verder gaan en leiders opleiden die binden en boeien? Bekijk dan zeker onze leadership track.

Voor wie ben jij op zoek naar leerinitiatieven?

MEDEWERKERS

In onze workshops ben je zelf veel aan het werk en aan het woord. Inzichten over mentaal welzijn, learning agility en samenwerken worden in oefeningen toepasbaar gemaakt. Workshops staan op zichzelf, maar passen ook uitstekend als opvolgsessie van een keynote over een van de aangeboden thema’s of kunnen gecombineerd worden met elkaar.

LEIDINGGEVENDEN

Leidinggevenden spelen een centrale rol in het welzijn van hun medewerkers. Hun sturing is bepalend voor het engagement, de motivatie en de tevredenheid van hun teamleden. Tijdens onze hands-on sessies duiken we de praktijk in. We behandelen concrete cases en komen met tips die meteen toepasbaar zijn in de praktijk.

LEIDINGGEVENDEN

Tijdens deze leadership track krijg je in 5 modules inzicht in de ‘new way of working’, je eigen leiderschapsstijl en ga je aan de slag met concrete technieken om voor je team alles uit werk te halen wat eruit te halen valt. Geen Tomorrowland; wel tevredenheid, plezier, engagement en zinvolheid.

DOWNLOAD
ONZE BROCHURE

Up-to-date blijven rond van onze webinars en keynotes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

OUR SOLUTIONS
BEKIJK AL ONZE OPLOSSINGEN

Wetenschap en good practices vormen samen de hoofdingrediënten van al onze oplossingen.

Wil jij het welzijn van jouw medewerkers verhogen door het (hybride) samenwerken structureel aan te pakken? Pro-actief aan de slag gaan met mobiliteit? Of concrete initiatieven rond welzijn op poten zetten. Maar weet je soms niet waar te beginnen? Geen zorgen, wij helpen je op weg!

MORE >

Wil je een grote groep mensen inspireren rond de wetenschappelijke kant van welzijn? Jouw medewerkers en leidinggevenden aanzetten om na te denken over hun mentaal welzijn, levenslang leren of hybride werken? Kies dan voor één van onze keynotes of webinars. Ideaal om in te zetten tijdens een kick-off sessie, een lunch & learn of om een topic even in de spotlights te zetten.

MORE >

Keep
In Touch