WORLD
CAFE

DIALOOG MET IMPACT

Werken aan welzijn op het werk is niet iets wat als extra ’to do’ in onze functie-omschrijving staat. Het zit vervat in al onze activiteiten en vaak ontwikkelen we gaandeweg rituelen en gewoontes om ons welzijn en dat van anderen te borgen.

Deze gewoontes delen met collega’s tijdens een World Café inspireert en zorgt er tegelijk ook voor dat we een beeld krijgen van de impact die wij hebben op ons eigen welzijn, dat van onze klanten en van ons team.

Door de koppen bij elkaar te steken, na te denken over concrete stellingen en ‘good practices’ te delen, kunnen we verder bouwen op elkaars initiatieven om nadien concrete acties definiëren om zelf aan de slag te gaan.

Tijdens dit World Café gaan de deelnemers concreet aan de slag met hoe zij het welzijn in  jouw organisatie op elk van de 4 dimensies een boost kunnen geven.

Voor medewerkers en leidinggevenden die hun welzijn op het werk willen verbeteren met concrete acties.

Het programma van het world café is standaard opgebouwd uit 4 delen en kan steeds op maat van de klant worden aangepast.

 • Mijn 4D Blauwdruk
  • De deelnemers definiëren aan de hand van een interactieve oefening 4 leervragen voor zichzelf.

 • Tour de Table
  • Elke deelnemers geeft zijn/haar input over de 4 dimensies aan de hand van concrete stellingen.

 • Mijn 4D Moves
  • De deelnemers selecteren 4 concrete acties uit de output van vorige oefening die een antwoord kunnen bieden op hun leervragen.

 • Outro
  • Idealiter wordt het World Café afgesloten met een korte samenvatting van de acties en het kaderen van eventuele vervolgstappen.

De lengte van een World Café varieert van 120 min. tot 240 min..

Het World Café kan worden georganiseerd voor groepen van 20 tot 500 personen.

Dit World Café is ideaal om in te zetten na een keynote ‘Werk is geen Tomorrowland’.

ONZE KEYNOTES

01

DEBUNKING THE WELLBEING MYHTS

Tijdens deze keynote leer je de neurowetenschap op een concrete manier toepassen om je eigen welzijn een boost te geven.

02

THE SCIENCE BEHIND WELLBEING

Tijdens deze keynote bekijken hoe jij als leidinggevende impact kan hebben op de verschillende aspecten van wellbeing om zo …

03

ONTKETEN JOUW LEERVERMOGEN

Tijdens deze keynote nemen we een kijkje in ons lerende brein en bekijken we wat jij nodig hebt om jouw learning agility bij te schaven.

04

ONTDEK JOUW VOLGENDE MOVE

Tijdens deze keynote staan we stil bij de carrièrestoel waar je nu op zit en gaan we op zoek naar jouw volgende move.

05

BOUW AAN JOUW HYBRIDE DRIJFVEREN

Tijdens deze keynote bepalen we de acties die jij kan ondernemen om van hybride werken een succes te maken.

06

STUUR OP 3 HYRBIDE FUNDAMENTEN

Tijdens deze keynote ggebruik we het hybrid framework©, om de ‘new way of working’  te bouwen rond de  mogelijkheden binnen jouw team.

ABOUT US

ONZE SPREKERS

Spreken voor grotere groepen over een specifieke expertise binnen een bedrijf met een eigen cultuur is een vak apart. Onze sprekers hebben daarom niet alleen meer dan 10 jaar bedrijfservaring op de teller staan, maar zijn evenzeer (internationaal) erkende sprekers.

Katelijn Nijsmans

Keynote speaker

Dajo De Prins

Keynote speaker
Keep
In Touch