Dajo De Prins

DAJO DE PRINS

Dajo is co-founder van How’s Work?, doctor in de rechten, geluksexpert en auteur van het boek ‘Werkgeluk‘. Zijn fascinatie voor geluk ontstond toen hij als raadgever en speechschrijver in de politiek werkte. Om zijn ideeën over werkgeluk concreet te maken ging hij aan de slag als trainer en coach. Hij begeleidt individuele personen en bedrijven.

Boek werkgeluk

WERKGELUK

De fabels, de feiten en de oplossingen.

Wil jij meteen aan de slag met het 4D framework© rond werkgeluk? In het boek ‘Werkgeluk – de fabels, feiten en de oplossingen’ legt Dajo De Prins uit waaruit werkgeluk bestaat, waarom velen onder ons niet gelukkig zijn op het werk, waarom de oplossingen uit de klassieke geluksleer niet werken en wat we dan wel kunnen doen om het tij te keren. Het recentste wetenschappelijk onderzoek naar werk en geluk vormt daarbij de leidraad. Centraal staan een reeks aanbevelingen en tips voor werkenden en organisaties.

Werkgeluk is een boek voor zij die de arbeidsmarkt betreden, voor werknemers die meer voldoening uit hun baan willen halen en voor bedrijven die een bijdrage willen leveren aan het werkgeluk van hun medewerkers. Het is een oproep om na de coronacrisis niet terug te vallen in oude gewoontes, maar om geluk eindelijk de centrale plaats te geven die het verdient in werk.

Up-to-date blijven rond deze thema's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Keep
In Touch