Boek werkgeluk

WERKGELUK

De fabels, de feiten en de oplossingen.

Wil jij meteen aan de slag met het 4D framework rond werkgeluk? In het boek ‘Werkgeluk – de fabels, feiten en de oplossingen’ legt Dajo De Prins uit waaruit werkgeluk bestaat, waarom velen onder ons niet gelukkig zijn op het werk, waarom de oplossingen uit de klassieke geluksleer niet werken en wat we dan wel kunnen doen om het tij te keren.

Het recentste wetenschappelijk onderzoek naar werk en geluk vormt daarbij de leidraad. Centraal staan een reeks aanbevelingen en tips voor werkenden en organisaties.

Werkgeluk is een boek voor zij die de arbeidsmarkt betreden, voor werknemers die meer voldoening uit hun baan willen halen en voor bedrijven die een bijdrage willen leveren aan het werkgeluk van hun medewerkers. Het is een oproep om na de coronacrisis niet terug te vallen in oude gewoontes, maar om geluk eindelijk de centrale plaats te geven die het verdient in werk.

Individuele exemplaren

Individuele exemplaren zijn te verkrijgen in de boekhandel of online te bestellen.

Voor bedrijven

Wil jij het boek cadeau doen aan jouw medewerkers. Geef ons dan zeker een seintje!

Up-to-date blijven rond deze thema's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

REVIEWS

What people say

Dit boek kon niet op een beter moment in de handel verschijnen. De context waarin we allen vertoeven roept om harde cijfers en inzichten om de juiste keuzes te maken. De manier waarop de auteur dit aan bod laat komen is op zijn minst gezegd uitmuntend. Dit smaakt naar meer. Mooi.
Click Here
Ik bestelde dit boek om meer tips te krijgen hoe we werkgeluk binnen de organisatie kunnen aanpakken. Ik ben blij te lezen dat er eindelijk eens op een wetenschappelijke manier naar werkgeluk wordt gekeken. Het geeft inzicht in de verschillende soorten werkgeluk en geeft duiding bij de cijfers die ik in de media lees. Deze hielpen mij bij het opbouwen van mijn business case. De tips voor zowel werkgevers als werknemers zijn doordacht en toepasbaar.
Click Here
Ontnuchterend, troostend en hoopgevend. Het is een alomvattend, wetenschappelijk boek dat iedereen zou gelezen moeten hebben. Het zal elke lezer raken maar ook motiveren tot actie. Absolute aanrader.
Click Here
Previous slide
Next slide
Keep
In Touch