KATELIJN NIJSMANS

Katelijn is CEO van HowsWork. Als neuropsycholoog en bedrijfsexperte begeleidt zij al meer dan 15 jaar organisaties in de zoektocht naar werkbaar werk. Daarnaast is zij inhoudelijk coördinator van de post- graduaat ‘Mentaal welzijn op het werk’ aan PXL hogeschool, internationaal keynote speaker en co-auteur van de boeken ‘De Breinbalans‘ en ‘In het echt ben ik veel leuker‘. 

ONZE KEYNOTES

01

DEBUNKING THE WELLBEING MYTHS

Tijdens deze keynote leer je de neurowetenschap op een concrete manier toepassen om je eigen welzijn een boost te geven.

02

THE SCIENCE BEHIND WELLBEING

Tijdens deze keynote bekijken hoe jij als leidinggevende impact kan hebben op de verschillende aspecten van wellbeing om zo …

03

ONTKETEN JOUW LEERVERMOGEN

Tijdens deze keynote nemen we een kijkje in ons lerende brein en bekijken we wat jij nodig hebt om jouw learning agility bij te schaven.

04

VOORBIJ DE DIGITALE DETOX

In deze keynote gaan we aan de slag met concrete technieken die ervoor zorgen dat jouw team(s) de nodige vaardigheden en afspraken hebben om efficiënter te (de)connecteren.

05

BOUW AAN JOUW HYBRIDE DRIJFVEREN

Tijdens deze keynote bepalen we de acties die jij kan ondernemen om van hybride werken een succes te maken.

06

STUUR OP 3 HYRBIDE FUNDAMENTEN

Tijdens deze keynote gebruiken we het hybrid framework©, om de ‘new way of working’  te bouwen rond de  mogelijkheden binnen jouw team.

Up-to-date blijven rond deze thema's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ABOUT US

In de pers

Lees hier enkele van Katelijn’s interviews en artikels die in de pers verschenen zijn. 

Keep
In Touch