KATELIJN NIJSMANS

Katelijn is de oprichter van How’s Work. Als neuropsycholoog en bedrijfsexperte begeleidt zij al meer dan 15 jaar organisaties in de zoektocht naar werkbaar werk. Daarnaast is zij inhoudelijk coördinator van de post- graduaat ‘Mentaal welzijn op het werk’ aan PXL hogeschool, internationaal keynote speaker en co-auteur van de boeken ‘De Breinbalans‘ en ‘In het echt ben ik veel leuker‘. 

ABOUT US

In de pers

Lees hier enkele van Katelijn’s interviews en artikels die in de pers verschenen zijn. 

ONZE KEYNOTES

01

WERKEN AAN WELZIJN
Tijdens deze keynote leer je de neurowetenschap op een concrete manier toepassen om je eigen welzijn een boost te geven.

02

LEIDINGGEVEN MET IMPACT
Tijdens deze keynote hebben we het over hoe jij als leidinggevende de performance van jouw team kan aandrijven door in te zetten op wellbeing.

03

ONTKETEN JOUW LEERVERMOGEN
Tijdens deze keynote nemen we een kijkje in ons lerende brein en bekijken we wat jij nodig hebt om jouw learning agility bij te schaven.

04

Digitaal Welzijn
In deze keynote leer je de verschillende techno-stressoren herkennen en voorkomen, hoe je je productiviteit herstelt, en hoe je zorgt voor een betere work-life balans. Kortom: hoe je je digitaal welzijn verbetert.

05

VOORBIJ DE DIGITALE DETOX
In deze keynote gaan we aan de slag met concrete technieken die ervoor zorgen dat jouw team(s) de nodige vaardigheden en afspraken hebben om efficiënter te (de)connecteren.

06

ONDERNEMEN IN JE JOB
In deze keynote leer je jouw ondernemende kant beter kennen. Aan de hand van de 4 pijlers van intrapreneurship krijg jij concrete technieken om morgen al te ondernemen in je job.

Up-to-date blijven rond deze thema's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Keep
In Touch