INTRAPRENEURSHIP

ONDERNEMEN IN JE JOB

Het concept van de geniale mastermind die in een hoekje de meest creatieve ideeën bedenkt? Een top-down organisatie waarbij je enkel instructies opvolgt? Totaal voorbijgestreefd. In onze huidige (werk)wereld moedigen we persoonlijk initiatief en zelf-leiderschap aan én zitten onze mensen in de driver’s seat

Het goede nieuws is dat er een intrapreneur schuilt in ieder van ons! Ons brein is immer gebouwd om te ondernemen. We zijn ons daar alleen niet altijd van bewust.

Daarom ontkrachten we in deze keynote de verschillende mythes rond intrapreneurship en leer je jouw ondernemende kant beter kennen. Aan de hand van de 4 pijlers van intrapreneurship krijg jij concrete technieken om morgen al te ondernemen in je job.

Voor medewerkers en leidinggevenden die hun ondernemende kant willen (ver)kennen aan de hand van verschillende technieken.

 • Intrape-wat?
  • Verschil entre -en intrapreneur
  • De mythes: waarom Steve Jobs er niets mee te maken heeft
 • De 4 pijlers van intrapreneurship
  • Beter 1 vogel in de hand …
  • Waarom je soms beter opgeeft
  • Het lappendeken over de silo’s heen
  • When life gives you lemons …
 • Channel your inner intrapreneur
  • Concrete tips om aan de slag te gaan

De lengte van een keynote varieert van 45 min. tot 120 min..

Deze keynote kan worden georganiseerd voor groepen van 20 tot 500 personen.

Al onze keynotes worden zowel online als offline gegeven.

ONZE KEYNOTES

01

WERKEN AAN WELZIJN
Tijdens deze keynote leer je de neurowetenschap op een concrete manier toepassen om je eigen welzijn een boost te geven.

02

LEIDINGGEVEN MET IMPACT
Tijdens deze keynote hebben we het over hoe jij als leidinggevende de performance van jouw team kan aandrijven door in te zetten op wellbeing.

03

ONTKETEN JOUW LEERVERMOGEN
Tijdens deze keynote nemen we een kijkje in ons lerende brein en bekijken we wat jij nodig hebt om jouw learning agility bij te schaven.

04

Digitaal Welzijn
In deze keynote leer je de verschillende techno-stressoren herkennen en voorkomen, hoe je je productiviteit herstelt, en hoe je zorgt voor een betere work-life balans. Kortom: hoe je je digitaal welzijn verbetert.

05

VOORBIJ DE DIGITALE DETOX
In deze keynote gaan we aan de slag met concrete technieken die ervoor zorgen dat jouw team(s) de nodige vaardigheden en afspraken hebben om efficiënter te (de)connecteren.

06

ONDERNEMEN IN JE JOB
In deze keynote leer je jouw ondernemende kant beter kennen. Aan de hand van de 4 pijlers van intrapreneurship krijg jij concrete technieken om morgen al te ondernemen in je job.

07

DE SWEET SPOT TUSSEN DRUK EN STRESS
Tijdens deze keynote krijg je inzicht in de oorzaken en gevolgen van werkdruk en leer je effectieve strategieën om jouw sweet spot tussen gezonde werkdruk en werkstress te vinden.

08

STUUR OP 3 HYBRIDE FUNDAMENTEN
Tijdens deze keynote gebruiken we het hybrid framework©, om de ‘new way of working’ te bouwen rond de mogelijkheden binnen jouw team.

ABOUT US

ONZE SPREKERS

Spreken voor grotere groepen over een specifieke expertise binnen een bedrijf met een eigen cultuur is een vak apart. Onze sprekers hebben daarom niet alleen meer dan 10 jaar bedrijfservaring op de teller staan, maar zijn evenzeer (internationaal) erkende sprekers.

Katelijn Nijsmans

Keynote speaker

Dajo De Prins

Keynote speaker
Keep
In Touch