ALL TOPICS

WEEK
VAN HET
WERKGELUK

Wil jij een actie organiseren voor jouw organisatie tijdens de week van het werkgeluk? Afhankelijk van jouw doelstellingen inspireren we met keynote sessies, gaan we de diepte in tijdens een workshop of geven we het werkgeluk binnen jouw organisatie extra primetime met een podcast.

Wij helpen je graag via één van onderstaander oplossingen.

WEBINAR

Tijdens dit webinar hebben we het over hoe jij als leidinggevende kan sturen op werkgeluk. Aan de hand van het 4D framework© geven we concreet advies om te sturen op werkgeluk. 

WEBINAR

Sommige effecten van thuiswerk zijn door iedereen te voelen, maar afhankelijk van jouw 4D blauwdruk zal de impact anders zijn. Inzicht in jouw eigen noden en wensen bij het thuiswerken en tips om deze positief te beïnvloeden staat dus centraal tijdens dit online webinar.

WEBINAR

De snelheid waarmee veranderingen binnen bedrijven worden geïmplementeerd, maken werk dynamischer dan ooit tevoren. De kans is groot dat de baan die je gelukkig maakte bij je aanwerving ondertussen drastisch veranderd is. Door even stil te staan bij je eigen baan, je verlangens en wensen kom je vanzelf uit bij de beste ‘move’.

KEYNOTE

Je hoeft niet gestudeerd te hebben om als leidinggevende werkgeluk te bevorderen. De werklast en -druk, de sfeer in het team, de autonomie die je geeft,  de werkcultuur, de erkenning die je geeft, … . Het zijn allemaal zaken waar jij als leidinggevende invloed op hebt. Leidinggeven in 4D betekent in eerste instantie bewust zijn van hoe het team kijkt naar de 4 dimensies om dan op basis hiervan de juiste acties te ondernemen.

KEYNOTE

Voor elk van ons wegen de 4 dimensies van werkgeluk anders door. Dit verklaart ook meteen waarom het thuiswerken een verschillende impact kan hebben op ons werkgeluk. Inzicht in jouw eigen noden en wensen bij het thuiswerken en tips om deze positief te beïnvloeden staat dus centraal tijdens deze keynote. 

KEYNOTE

Tijdens deze keynote staan we stil bij de carrièrestoel waar je nu op zit en gaan we op zoek naar jouw 4D moves. Welke ‘move’ het best bij je past, is afhankelijk van de mogelijkheden binnen de organisatie, jouw levensfase, jouw verwachtingen en jouw 4D framework©.

WORKSHOP

Tijdens deze workshop leren we onszelf te evalueren op de 4 dimensies van werkgeluk aan de hand van het 4D framework©. Na de workshop weet je wat je mag verwachten van werk en wat jij nodig hebt. Je stelt een concreet actieplan op dat je kan bespreken met jouw leidinggevende.

WORKSHOP

In deze sessie krijg je een aan de hand van het 4D framework©  een methode die je kunt gebruiken om te kijken wat het beste bij jou past. Zit je goed? Of moet je dringend bijsturen? En welke moves kan jij maken binnen jouw organisatie? Vragen die tijdens deze workshop beantwoord worden!

LEADERSHIP SESSION

Leidinggevenden spelen een centrale rol in het welzijn en werkgeluk van hun medewerkers. Hun sturing is bepalend voor het werkplezier en de tevredenheid van hun teamleden. Het is geen kernfysica: uit onderzoek komt helder naar voren welke factoren werkgeluk bepalen. En op welke van die factoren teamleiders invloed kunnen uitoefenen.

LEADERSHIP SESSION

Het is ondertussen wel duidelijk dat corona en het daarbij horende thuiswerk een invloed heeft op de manier waarop we leidinggeven. Dringend tijd dus om de 4 dimensies van werk te herbekijken door de nieuwe lens ‘na’ corona.

LEADERSHIP SESSION

Een takenpakket en perspectief bieden dat op de individuele ambities en levensdoelen van jouw teamleden toegespitst is, vergt heel wat paswerk in de vorm van individueel jobdesign en job crafting. In deze leadership session bieden we je een professioneel kompas om je hierbij te helpen.

PODCAST

Wil jij het werkgeluk in jouw organisatie wat meer ruchtbaarheid geven? Dan is een podcast het ideale medium. Wij scripten, editen en streamen jouw podcast. Ideaal voor jouw employee én employer branding.

Up-to-date blijven rond deze thema's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ONZE EXPERTISE
BEKIJK AL ONZE TOPICS

HowsWork creërde een eigen 4D framework© rond goed werk om de huidige uitdagingen op arbeidsmarkt aan te pakken. Wetenschap en good practices vormen samen de hoofdingrediënten om alles uit werk te halen wat eruit te halen valt. Geen tomorrowland; wel tevredenheid, plezier, engagement en misschien zelfs zinvolheid.

De veranderende arbeidsmarkt en de snelheid waarmee veranderingen binnen bedrijven worden geïmplementeerd, maken werk dynamischer dan ooit tevoren. Onze leeroplossingen rond job(re)design helpen je mensen te begrijpen wat hen gelukkig maakt in hun loopbaan, en welke acties ze kunnen ondernemen om proactief te zijn op het vlak van levenslang leren en het opdoen van cruciale vaardigheden voor de toekomst.

MORE >

De balans na twee jaar thuiswerken wordt duidelijk. Ondertussen beginnen we stilaan onze draai te vinden, maar de schreeuw naar verbondenheid en duidelijkheid rond deze nieuwe manier van werken klinkt luider dan ooit tevoren.

In onze leeroplossingen pakken we de verschillende uitdagingen rond hybrid working, waar zowel werknemers en leidinggevenden voor staan, aan. Het doel is steeds om medewerkers en teams beter te laten samenwerken op afstand met oog op werkgeluk. 

MORE >

Keep
In Touch