ONZE EXPERTISE

LERENDE ORGANISATIE

De krapte op de arbeidsmarkt is een uitgelezen kans voor bedrijven en overheden om als lerende organisaties meer gebruik te maken van het aanwezige talent. Maar ook de digitale revolutie zorgt ervoor dat we onze skills voortdurend moeten bijschaven. Levenslang leren is niet zonder reden een buzzword van formaat.

Het goede nieuws is dat er heel wat actie ondernomen kan worden om levenslang leren en learning agility te stimuleren in jouw organisatie.

Bekijk hieronder hoe wij je helpen om van jouw organisatie, een lerende organisatie maken.

Op welke manier wil jij een lerende organisatie stimuleren ?

>> KEYNOTES

KEYNOTE

ONTKETEN JOUW LEERVERMOGEN

Altijd blijven bijleren… Zijn wij daar wel voor gemaakt? Zijn wij dan geen gewoontedieren? Of komt het er écht gewoon op neer om een open mindset aan te kweken? Tijdens deze keynote nemen we een kijkje in ons lerende brein. Aan de hand van zowel dagdagelijkse voorbeelden als spectaculaire voorbeelden ontdekken we de kracht van neuroplasticiteit. 

>> WORKSHOPS

WORKSHOP

VERSTERK JOUW LEERVERMOGEN

In deze workshop verkennen we de 5 facetten van learning agility en hoe ze bij jou aanwezig zijn. Je ontdekt wat jij kan doen om jouw leervermogen te versterken en wat jij nodig hebt van de organisatie om dit effectief te kunnen doen. Je stelt een concreet actieplan op dat je kan bespreken met jouw leidinggevende.

WORKSHOP

MAXIMALISEER JOUW TALENT MET JOBCRAFTING

In deze sessie krijg je een professioneel kompas om te monitoren of jouw taken of baan nog goed bij je passen en om zo nodig (kleine) aanpassingen te doen aan jouw taken of baan. Zit je goed? Of moet je enkele zaken bijsturen? En welke moves kan jij maken binnen de mogelijkheden van jouw organisatie? Vragen die tijdens deze workshop beantwoord worden!

>> LEADERSHIP SESSIONS

LEADERSHIP SESSION

MAXIMALISEER TALENT MET TEAMCRAFTING

​In deze leadership session krijg je daarom een professioneel kompas om het talent in jouw team te maximaliseren en te zorgen voor duurzame banen. We bieden je een concrete methode die jij kunt gebruiken om te kijken wat er kan bijgestuurd worden in jouw team. 

LEADERSHIP SESSION

BINDEN EN BOEIEN VAN TALENT IN JOUW TEAM

Mensen zijn van nature gemotiveerd. We hebben namelijk allemaal een ‘novelty seeking system’ in ons brein dat ervoor zorgt dat we onze talenten te ontplooien, processen te verbeteren en samen te werken. In deze leadership session leer je op welke dimensies jij kan inzetten om jouw medewerkers te binden, scherp te houden en te laten groeien in hun talenten.

>> LEADERSHIP TRACK

LEADERSHIP TRAJECT

BLENDED OPLEIDINGTRAJECT VOOR LEIDERS

Tijdens deze leadership track krijg je in 5 modules inzicht in de ‘new way of working’, je eigen leiderschapsstijl en ga je aan de slag met concrete technieken om voor je team alles uit werk te halen wat eruit te halen valt. Geen Tomorrowland; wel tevredenheid, plezier, engagement en zinvolheid.

Up-to-date blijven rond deze thema's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Keep
In Touch