TOOLBOX

HIGH LEVEL LEDERSHIP

Welkom

Dit is een toolbox speciaal ontwikkeld voor jou als deelnemer van het High Level Leadership traject.

In dit traject ga je, samen met 11 andere directeurs uit de scholengroep, aan de slag met concrete technieken om voor jezelf en jouw mensen alles uit werk te halen wat eruit te halen valt. 

Deze toolbox bestaat uit slides en oefeningen die je kan inzetten voor jezelf, samen met een individuele medewerker of met je hele team indien er voldoende veiligheid is om hierover te spreken.

Afhankelijk van wat wil je bereiken, kan je kiezen voor een andere oefening.

 

De toolbox bestaat net zoals het traject uit drie delen:

  • Deel 1: Jezelf en je rol als gids begrijpen.
  • Deel 2: Hoe pak je mensen mee op de route?
  • Deel 3: Wat met klimmers die het moeilijk hebben?

Hieronder kan je de verschillende de slides en oefeningen  downloaden. Je bent volledig vrij om het materiaal verder te gebruiken en verspreiden met het team of in de school.

Veel suuces!

 

01.

MIJN ROL ALS GIDS BEGRIJPEN

DAG 1 HIGH LEVEL LEADERSHIP TRAJECT

PODCAST

Werk is geen tomorrowland

Werken is niet hetzelfde als een dagske tomorrowland. Maar als we het goed inrichten kunnen we er veel uithalen; tevredenheid over ons loon, plezier met onze collega’s, we kunnen ons geëngageerd voelen wanneer we ons persoonlijk ontwikkelen en zelfs zinvolheid ervaren wanneer we bijdragen tot een groter geheel. 

Ik sprak met 10 mensen die elk hun weg hebben gevonden naar werkgeluk, allemaal met dezelfde ingrediënten, maar een ander recept. Wij hopen dat de verhalen van de mensen in deze podcast je inspireren om je eigen recept tot werkgeluk te vinden en om alles uit werk te halen wat eruit te halen valt. Geen tomorrowland; wel tevredenheid, plezier, engagement en zinvolheid.

Keep
In Touch