BEDANKT!

Super fijn dat jij erbij was tijdens de opleiding ‘Bouwen aan werkgeluk’. Jij hebt jouw ‘4D moves’ gedefinieerd om er nu mee aan de slag te gaan. Om je hierbij te helpen kan je hieronder 4 tools vinden:

1. De 4D moves: Een interactieve PDF waar jij jouw moves kan noteren, herkijken en bijschaven. Tip! Doe dit regelmatig.

2. De Hand-outs: Deze hand-outs zijn ‘klikbaar’. Dus als jij graag verder wil lezen, klik dan gerust door.

3. Didactisch materiaal: Hier vind je al het materiaal dat we gebruikt hebben tijdens de sessie terug.

4. De podcast: In deze podcast vragen we mensen met zeer verschillende beroepen hoe zij alles uit werk halen wat eruit te halen valt.

DE TOOLS

INTERACTIEVE PDF

Keep
In Touch

PODCAST

Werk is geen tomorrowland

Werken is niet hetzelfde als een dagske tomorrowland. Maar als we het goed inrichten kunnen we er veel uithalen; tevredenheid over ons loon, plezier met onze collega’s, we kunnen ons geëngageerd voelen wanneer we ons persoonlijk ontwikkelen en zelfs zinvolheid ervaren wanneer we bijdragen tot een groter geheel. 

Ik sprak met 10 mensen die elk hun weg hebben gevonden naar werkgeluk, allemaal met dezelfde ingrediënten, maar een ander recept. Wij hopen dat de verhalen van de mensen in deze podcast je inspireren om je eigen recept tot werkgeluk te vinden en om alles uit werk te halen wat eruit te halen valt. Geen tomorrowland; wel tevredenheid, plezier, engagement en zinvolheid.

Up-to-date blijven rond deze thema's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ABOUT

WHO WE ARE

Ook wij hebben zelf gejongleerd met de 4 dimensies werk om alles uit werk te halen wat eruit te halen valt. En dat valt nu mooi op z’n plaats: We verdienen ons brood (tevredenheid) door samen met fijne klanten en collega’s (plezier) te doen waar we goed in zijn (engagement) en dragen zo bij aan goed & gelukkig werk (zinvolheid).

Toegegeven, er is nog werk aan de winkel. En dat is nu net het werk dat ons gelukkig maakt.

Katelijn is neurowetenschapper en bedrijfsexperte. Al meer dan 10 jaar ondersteunt zij organisaties …

Dajo is doctor in de rechten en geluksexpert. Zijn fascinatie voor geluk ontstond toen hij als raadgever …