EXPERTISE

HYBRIDE
FRAMEWORK

De balans na twee jaar thuiswerken wordt ondertussen duidelijk. De productiviteit bleef grotendeels overeind en het aantal werkuren steeg zelfs. Maar anders dan de stijgende werkuren, bleef ons mentaal welzijn dalen. Ondertussen beginnen we stillaan onze draai te vinden, maar de schreeuw naar verbondenheid en duidelijkheid rond deze nieuwe manier van werken klinkt luider dan ooit tevoren.

Gebruik het hybride framework om afspraken te maken met jouw team rond de hybride fundamenten. Hulp nodig? Wij helpen je graag. Bekijk onze oplossingen rond hybride werken hieronder of geef ons een seintje! 

DOWNLOAD HIER JE HYBRIDE FRAMEWORK

Laat je gegevens hier achter en ontvang je Hybride Framework.

LEADERSHIP SESSION

Het is ondertussen wel duidelijk dat corona en het daarbij horende thuiswerk een invloed heeft op de manier waarop we leidinggeven. Dringend tijd dus om de 4 dimensies van werk te herbekijken door de nieuwe lens ‘na’ corona.

WEBINAR

Sommige effecten van thuiswerk zijn door iedereen te voelen, maar afhankelijk van jouw 4D blauwdruk zal de impact anders zijn. Inzicht in jouw eigen noden en wensen bij het thuiswerken en tips om deze positief te beïnvloeden staat dus centraal tijdens dit online webinar.

KEYNOTE

Voor elk van ons wegen de 4 dimensies van werkgeluk anders door. Dit verklaart ook meteen waarom het thuiswerken een verschillende impact kan hebben op ons werkgeluk. Inzicht in jouw eigen noden en wensen bij het thuiswerken en tips om deze positief te beïnvloeden staat dus centraal tijdens deze keynote. 

CONSULTANCY SESSION

Na een adviesgesprek stellen we jouw 4D hyrbide framework© op dat concrete acties bevat om per dimensie op in te zetten. Je hebt hiermee voldoende om er zelf mee aan de slag te gaan, maar we helpen je natuurlijk ook graag met het verder uitwerken van het framework.

Up-to-date blijven rond deze thema's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ONZE EXPERTISE
BEKIJK AL ONZE TOPICS

HowsWork creërde een eigen 4D framework© rond goed werk om de huidige uitdagingen op arbeidsmarkt aan te pakken. Wetenschap en good practices vormen samen de hoofdingrediënten om alles uit werk te halen wat eruit te halen valt. Geen tomorrowland; wel tevredenheid, plezier, engagement en misschien zelfs zinvolheid.

Welzijn en weerbaarheid zijn prioriteit nummer 1 is bij de meerderheid van bedrijven. Als werkgever wil je dat mensen goed in hun vel zitten en als werknemer kan je je pas echt engageren wanneer dat zo is.  Tijdens onze leeroplossingen helpen we werkgevers en leidinggevenden bij het creëren van de juiste omstandigheden voor welzijn en ondersteunen we individuen bij het spannen van hun verwachtingen en het maken van de juiste keuzes.

MORE >

De veranderende arbeidsmarkt en de snelheid waarmee veranderingen binnen bedrijven worden geïmplementeerd, maken werk dynamischer dan ooit tevoren. Onze leeroplossingen rond job(re)design helpen je mensen te begrijpen wat hen gelukkig maakt in hun loopbaan, en welke acties ze kunnen ondernemen om proactief te zijn op het vlak van levenslang leren en het opdoen van cruciale vaardigheden voor de toekomst.

MORE >

Keep
In Touch