CONSULTANCY

HYBRIDE
WERKEN

Ben jij op zoek naar richtlijnen en structuur om het hybride werken in jouw organisatie op lange termijn in te richten? Prima! Tijdens deze adviessessie bouwen wij het hybrid framework© om het thuiswerkbeleid in jouw organisatie op te baseren.

Het hybride werken heeft voor velen een shift betekend in onze manier van werken. We hebben allemaal onze voorkeuren, doelen en verwachtingen. Een one-size-fits-all oplossing zit er dus niet in. De optimale manier van (hybride) samenwerken kan verschillen tussen teams, departementen en organisaties. 

Wat we wél kunnen doen is onze leidinggevenden en medewerkers de nodige handvaten geven om het hybride (samen)werken te evalueren en te optimaliseren.

Na een adviesgesprek stellen we jouw hyrbide framework© op. Je hebt hiermee voldoende om er zelf mee aan de slag te gaan, maar we helpen je natuurlijk ook graag met het verder uitwerken van het framework.

Hebben jullie zelf al maatregelen genomen en willen jullie deze graag in een consistent framework gieten? Dan hebben wij vaak met een dag voldoende. Beginnen jullie van 0 en roepen jullie ook graag onze hulp in voor het uitwerken van deze initiatieven, dan hebben wij natuurlijk meer tijd nodig.

Niemand heeft het hybride samenwerken helemaal onder controle, maar als iemand er grote invloed op kan uitoefenen, zijn het wel de organisaties die werk verschaffen. Directies, managementteams en human resources bepalen samen de omstandigheden waarin hun mensen werken.

ONZE CONSULTANCY

01

HYBRID WORKING

Hybrid Working

Ben jij op zoek naar richtlijnen en structuur om het hybride werken in jouw organisatie op lange termijn in te richten? Wij helpen je ...

02

LIFELONG LEARNING

jobdesign & crafting

Hoewel de meeste bedrijven reactief openstaan voor deze interne mobiliteit worden er proactief weinig acties ondernomen. Er is meer voor nodig dan ...

03

WELLBEING

Wellbeing

Wil jij mentaal welzijn in jouw organisatie (nog beter) op de kaart te zetten? Perfect! Aan de hand van het 4D framework maken we een concreet actieplan voor de jouw organisatie ...

04

LIFELONG LEARNING

Lifelong learning

Tijdens deze adviessessie brengen wij de drempels en mogelijkheden voor levenslang leren in kaart. We gebruiken ons 4D framework met aanbevelingen om van jouw organisatie ....

Up-to-date blijven rond deze thema's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Keep
In Touch