Bij wellbeing initiatieven denken we snel aan een teamuitje, een pingpong tafel of een opleiding rond positiviteit. En hoewel deze voorbeelden allemaal kunnen bijdragen aan welzijn, zijn ze allemaal gericht op één dimensie; werkplezier. Prima als dat je doel is natuurlijk. Maar wanneer de tevredenheid, het engagement of de zingeving niet goed zitten, dan brengen deze weinig zoden aan de dijk. Sterker nog, dan bestaat de kans zelfs dat dit weerstand oproept. Daarom bekijken wij welzijn (hoe kon je het raden) in 4D. Aan welke dimensie(s) kan ik als werkgever, leidinggevenden of als medewerker werken? En hoe doe ik dat dat?

Benieuwd naar hoe we dat in de praktijk doen? Bekijk dan de casus bij Vanin of neus eens door onze oplossingen. 

19 – 25 SEPTEMBER

WEEK
VAN HET
WERKGELUK

Van de krapte op de arbeidsmarkt tot de toenemende vergrijzing: het binden en boeien van medewerkers is dé uitdaging voor vele werkgevers en leidinggevenden. Net daarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan de vraag How’s work?. Gelukkig zijn er verschillende opties voor handen om medewerkers aan te trekken en aan de organisatie te binden. 

De week van het werkgeluk (19 tot 25 september) is een uitgelezen kans om jouw medewerkers in the spotlights te zetten en om talent aan jouw organisatie te binden en te blijven boeien.

Kijk daarom eens tussen ons aanbod van initiatieven die jij ‘in company’ kan organiseren en schrijf je in voor één van onze gratis webinars in open aanbod.

Dus serieus… How’s work?

IN COMPANY
In Company
BINDEN & BOEIEN IN JOUW ORGANISATIE

Wil jij een actie organiseren voor jouw medewerkers tijdens de week van het werkgeluk? Afhankelijk van jouw doelstellingen inspireren we met keynotesessies, gaan we de diepte in tijdens een workshop of geven we het werkgeluk binnen jouw organisatie extra primetime met een podcast.

Zoek jij naar inspiratie om aan de slag te gaan met werkgeluk in jouw organisatie? Search no more! Het is onze missie om het pseudo-wetenschappelijke kaf van het wetenschappelijke koren rond dit thema’s te scheiden. Ideaal tijdens een event, als kick-off, lunch & learn of tijdens een inspiratiecafé.

MORE >

Wil jij grondiger aan de slag met het ontwikkelen van gewoontes die sturen op werkgeluk? Neem dan een kijkje bij één van onze workshops of leadership sessions! Hier ben je zelf veel aan het werk en aan het woord. Inzichten worden in oefeningen toepasbaar gemaakt.

MORE >

Wil jij het werkgeluk in jouw organisatie wat meer ruchtbaarheid geven? Dan is een podcast het ideale medium. Wij scripten, editen en streamen jouw podcast. Ideaal voor jouw employee én employer branding.

MORE >

GRATIS WEBINARS
Formats
LAAT JE INSPIREREN TIJDENS ONZE WEBINARS

Met onze wortels in de wetenschap en ons hoofd in de praktijk organiseren wij tijdens  de week van het werkgeluk enkele gratis events om jou te inspireren en op weg te helpen. We scheiden voor jou het pseudo-wetenschappelijke kaf van het wetenschappelijke koren en komen met handvaten die in de praktijk werken.

19 SEPTEMBER | CASUS

Tijdens dit webinar nemen we een kijkje achter de schermen van de Vlaamse Netflix; Streamz. We komen te weten hoe zij, in deze competitieve markt, medewerkers weten te binden en te boeien door in te zetten op vier dimensies van werkgeluk; tevredenheid, plezier, engagement en zinvolheid.

MORE >

21 SEPTEMBER | CONCREET In dit gratis webinar gaan we aan de hand van het hybrid framework©, op zoek naar de zaken die jij als leidinggevende kan doen om de ‘new way of working’ bewust te bouwen rond de verwachtingen en mogelijkheden binnen jouw team. 

MORE >

23 SEPTEMBER | INSPIRATIE Aan de hand van zowel dagdagelijkse voorbeelden (een nieuw receptje uitproberen) als spectaculaire voorbeelden (een violiste leert weer spelen nadat ze de helft van haar brein verliest), ontdekken we de kracht van neuroplasticiteit. Ons brein is gebouwd om te leren. Er hangen alleen enkele voorwaarden aan vast. Aan de hand van het Boost your brain framework© bekijken we wat jij nodig hebt om jouw vaardigheden bij te schaven.

MORE >

ONZE klanten

ABOUT US

LET'S GO

De ene organisatie is de andere niet. Daarom passen wij onze leeroplossingen aan aan jullie organisatiecultuur. Boek een meeting in met één van onze experts of schrijf je hieronder in voor één van onze gratis events.

Katelijn is neurowetenschapper en bedrijfsexperte. Al meer dan 10 jaar ondersteunt zij organisaties …

Dajo is doctor in de rechten en geluksexpert. Zijn fascinatie voor geluk ontstond toen hij als raadgever …

ONZE EVENTS

CASUS | STUREN OP WERKGELUK

HANDVATEN BIJ HYBRIDE WERKEN

Up-to-date blijven rond deze thema's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Keep
In Touch