CASUS | MEDEWERKERS BINDEN & BOEIEN BIJ STREAMZ

STUREN OP WERKGELUK

Van de krapte op de arbeidsmarkt tot de toenemende vergrijzing: het binden en boeien van medewerkers is dé uitdaging voor vele werkgevers. Net daarom is het belangrijk om een aantrekkelijke werkgever te zijn voor vaste en nieuwe medewerkers. ‘One size fits all’ is geen oplossing; iedere medewerker heeft eigen voorkeuren en wensen. Gelukkig zijn er voor werkgevers verschillende opties voorhanden om medewerkers aan te trekken en aan de organisatie te binden.

Tijdens dit webinar nemen we een kijkje achter de schermen van de Vlaamse Netflix; Streamz. We komen te weten hoe zij, in deze competitieve markt, medewerkers weten te binden en te boeien door in te zetten op vier dimensies van werkgeluk; tevredenheid, plezier, engagement en zinvolheid.

Met onze wortels in de wetenschap en ons hoofd in de praktijk gaan we samen met jou aan de slag met het dynamische 4D framework©. Je ontdekt welke acties jij, als werkgever, HR of leidinggevende, kan nemen om te binden en te boeien.

Deze sessie is bedoeld voor alle HR-professionals en leidinggevenden die op zoek zijn naar concrete handvaten om hun medewerkers op een doordachte manier te binden en te boeien.

We zien elkaar online op maandag 19 september 2022 van 09u00 – 10u30

We beperken de groep tot 35 personen om voldoende interactiviteit te behouden.

Dit webinar wordt gegeven via Zoom. De link krijg je enkele dagen voor het webinar.

IN DE KIJKER

INTERVIEW MET DE TIJD: NIET IEDEREEN HEEFT BEHOEFTE AAN ZINGEVING

Bedrijven zetten vandaag sterk in op het binden en boeien van talent. Om dit in de praktijk te brengen, moeten ze rekening houden met vier dimensies: tevredenheid, plezier, engagement en zingeving. Neuropsycholoog en bedrijfsexpert Katelijn Nijsmans waarschuwt dat niet alle medewerkers elke dimensie even belangrijk vinden.

registreer je hier

ONZE EVENTS

CASUS | STUREN OP WERKGELUK

HANDVATEN BIJ HYBRIDE WERKEN

ONS AANBOD

WELLBEING

Welzijn en weerbaarheid zijn prioriteit nummer 1 is bij de meerderheid van de bedrijven. Als werkgever wil je dat mensen goed in hun vel zitten en als werknemer kan je je pas echt engageren wanneer dat zo is. 

Met onze leeroplossingen helpen we werkgevers en leidinggevenden bij het creëren van de juiste omstandigheden die zorgen voor engagement en ondersteunen we individuen bij het spannen van hun verwachtingen en het maken van de juiste keuzes.

Keep
In Touch