GRATIS WEBINAR

LEADING IN A DIGITAL AGE

Hoe hou je als leidinggevende verbinding met je team? Welke afspraken kan je maken rond hybride werken? Hoe blijven we op de hoogte van elkaars werk? En wat kan je doen om het mentale welzijn vanop afstand te monitoren?

In dit gratis webinar gaan we aan de hand van het 4D framework©, op zoek naar de zaken die jij als leidinggevende kan doen om de ‘new way of working’ bewust te bouwen rond de verwachtingen en mogelijkheden binnen jouw team. 

Leading in a digital age betekent in eerste instantie bewust zijn van hoe het team kijkt naar de 4 dimensies van werk om dan op basis hiervan de juiste acties te ondernemen. Dringend tijd dus om de 4 dimensies van werk te herbekijken door de nieuwe lens ‘na’ corona.

VOOR WIE?

Deze sessie is bedoeld voor alle HR professionals en leidinggevenden die op zoek zijn naar concrete handvaten rond hybride werken. 

We zien elkaar online op donderdag 31 MAART 2022 van 12u00 – 13u30

We beperken de groep tot 25 personen om voldoende interactiviteit te behouden.

Dit webinar wordt gegeven via Teams. De link krijg je enkele dagen voor het webinar.

BLOG

WAT DENK JIJ?

Terwijl sommigen onder ons te kampen hebben met het ‘grotsyndroom’ en liever niet meer buiten komen, zeggen anderen hun thuiskantoor met plezier adieu! Moeten we mensen zelf laten kiezen hoe vaak ze naar kantoor komen? > BLOG

registreer je hier

ONS AANBOD

HULP NODIG?

In onze leeroplossingen pakken we de verschillende uitdagingen rond hybride werken waar zowel werknemers en leidinggevenden voor staan, aan. Het doel is steeds om medewerkers en teams beter te laten (samen)werken op afstand met oog op werkgeluk. En dat is niet alleen interessant voor de huidige workforce, maar ook voor het aantrekken van nieuw talent.

Keep
In Touch