ONZE EXPERTISE

HYBRIDE
WERKEN

Een team hoeft heus niet elke dag fysiek samen te zitten, zolang er maar voldoende verbondenheid en duidelijkheid is. En daar wringt vaak het schoentje als het op hybride werken aankomt. Van “Hebben we hier nu wéér een meeting over?” tot “Waarom moet ik op kantoor zijn als mijn andere collega mag thuiswerken die dag?”: het zijn vaak gehoorde vragen, en ze zijn meer dan terecht.

Het ‘nieuwe samenwerken’ kan duidelijk vlotter, en daar helpen wij je graag mee. Maak komaf met de ‘vergader-itis’ en ga voor minder, maar betere meetings (zowel online als offline). In onze leeroplossingen kom je verder ook te weten hoe mensen beter kunnen (de)connecteren, en hoe teams beter kunnen (samen)werken in een remote context. Dat is niet alleen interessant voor de huidige workforce, maar ook voor het aantrekken van nieuw talent. Klaar om hybride werken te doen wérken?

Op welke manier wil jij bouwen aan het hybride samenwerken?

KEYNOTE

VOORBIJ DE DIGITALE DETOX

Tijdens deze keynote gaan we aan de slag met concrete technieken die ervoor zorgen dat jouw team(s) de nodige vaardigheden en afspraken hebben om efficiënter te (de)connecteren.

WORKSHOP

Kom te weten hoe je bepaalt of een meeting noodzakelijk is of niet, en wat de alternatieven dan zijn. Leer de ‘hygiëneregels’ voor een efficiënte invite, welke technieken helpen om interactie in te bouwen waardoor je ieders focus vasthoudt, en ga aan de slag met de beslissingsmatrix als je knopen moet doorhakken. En niet te vergeten: hoe je het beste evalueert of de taken ook echt worden uitgevoerd.

WORKSHOP

ONTKOPPELEN VOOR PRODUCTIVITEIT, FOCUS EN WERKPLEZIER

Tijdens deze workshop krijg je inzicht in je eigen deconnectie-profiel en reiken we handvaten aan om met verschillende vormen van hyperconnectiviteit om te gaan. Je gaat naar huis met hands-on technieken om de 3 vormen van deconnectie (digitaal, psychologisch en emotioneel) in de praktijk om te zetten.

LEADERSHIP SESSION

Het hybride werken heeft veel veranderd aan de manier waarop we als team samenwerken, hoe vertrouwen wordt opgebouwd en hoe mensen aangestuurd worden. Dit betekent dat leidinggeven op afstand ook anders werkt dan wanneer het team elke dag fysiek bij elkaar zijn en dat roept meteen enkele vragen op. De leadership session geeft leidinggevenden antwoord op deze vragen …

TOOLBOX

HYBRIDE DRIJFVEREN IN HET TEAM

Met deze toolbox kunnen leidinggevenden en interne trainers zelf aan de slag met het hybride framework© om de samenwerking in hun team(s) te optimaliseren. De kern van de toolbox bestaat uit een set casussen en oefeningen om de verwachtingen en mogelijkheden rond hybride samenwerken in het team te bespreken.

Up-to-date blijven rond deze thema's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ONZE EVENTS

Keep
In Touch