EXPERTISE

HYBRIDE
WERKEN

De balans na twee jaar thuiswerken wordt ondertussen duidelijk. De productiviteit bleef grotendeels overeind en resultaten werden behaald, maar de schreeuw naar verbondenheid en duidelijkheid in het nieuwe samenwerken klinkt luider dan ooit tevoren.

In onze leeroplossingen pakken we de verschillende uitdagingen rond hybride werken waar zowel werknemers en leidinggevenden voor staan, aan. Het doel is steeds om medewerkers en teams beter te laten (samen)werken in een remote context. En dat is niet alleen interessant voor de huidige workforce, maar ook voor het aantrekken van nieuw talent.

Op welke manier wil jij bouwen aan het nieuwe samenwerken?

KEYNOTE

VOORBIJ DE DIGITALE DETOX

Tijdens deze keynote gaan we aan de slag met concrete technieken die ervoor zorgen dat jouw team(s) de nodige vaardigheden en afspraken hebben om efficiënter te (de)connecteren.

KEYNOTE

BOUW AAN JOUW HYBRIDE DRIJFVEREN

Tijdens deze keynote bepalen we de acties die jij kan ondernemen om van hybride werken een succes te maken. Het thuiswerken en hybride werken heeft voor velen een shift betekend in onze manier van werken. Dit heeft een impact op onze tevredenheid, op ons werkplezier, onze engagement en op de zinvolheid die we ervaren.

KEYNOTE

STUUR OP 3 HYBRIDE FUNDAMENTEN IN JOUW TEAM

Tijdens deze keynote gaan we aan de hand van het hybrid framework©, op zoek naar de zaken die jij als leidinggevende kan doen om de ‘new way of working’ bewust te bouwen rond de verwachtingen en mogelijkheden binnen jouw team.

WORKSHOP

ONTKOPPELEN VOOR PRODUCTIVITEIT, FOCUS EN WERKPLEZIER

Tijdens deze workshop krijg je inzicht in je eigen deconnectie-profiel en reiken we handvaten aan om met verschillende vormen van hyperconnectiviteit om te gaan. Je gaat naar huis met hands-on technieken om de 3 vormen van deconnectie (digitaal, psychologisch en emotioneel) in de praktijk om te zetten.

WORKSHOP

SLEUTEL AAN JOUW HYBRIDE DRIJFVEREN

Het nieuwe werken vraagt daarom dat we enkele aspecten van werk opnieuw bekijken. In deze sessie krijg je een professioneel kompas dat jij kan gebruiken om deze vragen te beantwoorden en hybrid habits te creëren die voor jou werken. Inzicht in jouw eigen noden en wensen bij het thuiswerken en tips om deze positief te beïnvloeden staan daarom centraal tijdens deze workshop.

LEADERSHIP SESSION

BOUW AAN HYBRIDE TEAMS

Het hybride werken heeft veel veranderd aan de manier waarop we als team samenwerken, hoe vertrouwen wordt opgebouwd en hoe mensen aangestuurd worden. Dit betekent dat leidinggeven op afstand ook anders werkt dan wanneer het team elke dag fysiek bij elkaar zijn en dat roept meteen enkele vragen op. De leadership session geeft leidinggevenden antwoord op deze vragen …

TOOLBOX

HYBRIDE DRIJFVEREN IN HET TEAM

Met deze toolbox kunnen leidinggevenden zelf aan de slag met het hybride framework© om de samenwerking in hun team(s) te optimaliseren. De kern van de toolbox bestaat uit een set casussen en oefeningen om de verwachtingen en mogelijkheden rond hybride samenwerken in het team te bespreken.

CONSULTANCY SESSION

Na een adviesgesprek stellen we jouw 4D hyrbide framework© op dat concrete acties bevat om per dimensie op in te zetten. Je hebt hiermee voldoende om er zelf mee aan de slag te gaan, maar we helpen je natuurlijk ook graag met het verder uitwerken van het framework.

DOWNLOAD
ONZE BROCHURE

Up-to-date blijven rond deze thema's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ONZE EXPERTISE
BEKIJK AL ONZE TOPICS

Wetenschap en good practices vormen samen de hoofdingrediënten van al onze oplossingen.

Welzijn en weerbaarheid zijn prioriteit nummer 1 is bij de meerderheid van bedrijven. Als werkgever wil je dat mensen goed in hun vel zitten en als werknemer kan je je pas echt engageren wanneer dat zo is.  Tijdens onze leeroplossingen helpen we werkgevers en leidinggevenden bij het creëren van de juiste omstandigheden voor welzijn en ondersteunen we individuen bij het spannen van hun verwachtingen en het maken van de juiste keuzes.

MORE >

De veranderende arbeidsmarkt en de snelheid waarmee veranderingen binnen bedrijven worden geïmplementeerd, maken werk dynamischer dan ooit tevoren. Onze leeroplossingen rond levenslang leren helpen je mensen te begrijpen hoe zij hun leervermogen een boost kunnen geven en welke acties ze kunnen ondernemen om proactief te zijn op het vlak van levenslang leren en het opdoen van cruciale vaardigheden voor de toekomst.

MORE >

Keep
In Touch