Header L&D proeverijen

Fijn dat je erbij was!

Fijn dat jij erbij was tijdens de sessie ‘Intrapreneurship – Empower je mensen!‘. We weten ondertussen dat je geen Steve Jobs moet zijn om te ondernemen in je job. Wil jij verder aan de slag met dit thema? Neem dan deel aan onze wedstrijd om de Intrapreneurship Booster Toolkit te winnen, lees één van onze blogs over dit thema of schrijf je in voor één van onze gratis events. Tot snel! 

Om leidinggevenden en medewerkers te helpen de verschillende pijlers van intrapreneurship bespreekbaar te maken en in acties om te zetten, hebben wij een tool ontwikkeld in de vorm van een card deck. Deze toolkit bestaat uit 3 sets van kaarten die elk op een andere manier intrapreneurship boosten. En het goede nieuws is dat wij 3 card decks weggeven. Gratis en voor niets! Het enige wat wij van jou vragen is feedback over onze sessie.

Meer weten over intrapreneurship?

Ben jij gebeten door dit thema en ga je graag zelf op onderzoek? Dan ben je op het juiste adres! Laat je inspireren door de blog hieronder, steal with pride, haal je interne ‘science geek’ naar boven en abonneer je op onze nieuwsbrief voor een maandelijkse update van onze activiteiten.

Onze leerinterventies

Verandering is alomtegenwoordig: denk maar aan de zoveelste nieuwe tool (of update) of re-organisatie waarbij je alles opnieuw moet leren of je je skills weer moet bijschaven. Iedereen moet snel ‘mee kunnen’, maar hoe stimuleer je eigenlijk zo’n lerende organisatie? Wij helpen je graag om te zorgen voor een organisatie waarbij elk talent optimaal wordt benut. Maak nu de switch naar een lerende organisatie en neem voorsprong op de rest. Ontdek hieronder hoe onze leerinterventie je kunnen helpen.

Onze events

Met onze wortels in de wetenschap en ons hoofd in de praktijk werken wij rond 4 topics; (digitaal) welzijnhybride werkenlerende organisatie en werkgeluk. Omdat er toch wel wat bullsh*t (pardon our French) circuleert rond deze thema’s organiseren wij regelmatig gratis events rond elk van deze thema’s. We scheiden voor jou het pseudo-wetenschappelijke kaf van het wetenschappelijke koren en komen met handvaten die in de praktijk werken. Schrijf je hieronder in!

16/09/2024
WERK IS GEEN TOMORROWLAND
14/10/2024
5 SLEUTELMOMENTEN
21/10/2024
Beter deconnecteren
25/11/2024
Empower je mensen
Keep
In Touch