BEDANKT!

Fijn dat je erbij was!

Werk is geen Tomorrowland; dat weten we. Maar als we alles uit werk halen wat eruit te halen valt, kan het veel betekenen. Om jou hierbij te helpen, krijg je van ons de hand-outs van onze sessie, de 4D blauwdruk om jouw 4 dimensies in kaart te brengen en de Podcast ‘Werk is geen Tomorrowland’.

Heb jij nog vragen, opmerkingen of feedback over de sessie? Geef ons dan zeker een seintje! 

give-away

Wil jij nog de 4 dimensies nog eens bekijken? Of de cijfers checken? Dat kan! Download jouw hand-outs hier.

 

Benieuwd naar hoe jij scoort op tevredenheid, plezier, engagement en zinvolheid? Kom het te weten dankzij onze 4D Blauwdruk.

In deze podcast hoor je de verhalen van de mensen die elk hun eigen recept tot werkgeluk gevonden hebben.

WIN DE TOOLBOX

Wil jij ook aan de slag met de 4 dimensies in jouw organisatie? Waag je kans en doe mee met onze 4D-wedstrijd. Laat ons weten hoe jij aan de slag wil gaan met de 4 dimensies en wie weet win jij wel onze toolbox ter waarde van €2500.  

ONZE GRATIS EVENTS

Omdat er toch wel wat bullsh*t (pardon our French) circuleert rond  thema’s zoals wellbeing en hybride werken organiseren wij regelmatig gratis events. We scheiden voor jou het pseudo-wetenschappelijke kaf van het wetenschappelijke koren en komen met handvaten die in de praktijk werken. 

NEWSLETTER

Laat je inspireren, steal with pride, haal je interne ‘science geek’ naar boven en abonneer je op onze nieuwsbrief voor een maandelijkse update van onze activiteiten.

ONZE klanten

ABOUT

WHO WE ARE

Ook wij hebben zelf gejongleerd met de 4 dimensies werk om alles uit werk te halen wat eruit te halen valt. En dat valt nu mooi op z’n plaats: We verdienen ons brood (tevredenheid) door samen met fijne klanten en collega’s (plezier) te doen waar we goed in zijn (engagement) en dragen zo bij aan goed & gelukkig werk (zinvolheid).

Toegegeven, er is nog werk aan de winkel. En dat is nu net het werk dat ons gelukkig maakt.

Katelijn is neurowetenschapper en bedrijfsexperte. Al meer dan 10 jaar ondersteunt zij organisaties …

Dajo is doctor in de rechten en geluksexpert. Zijn fascinatie voor geluk ontstond toen hij als raadgever …

Keep
In Touch