WEBINAR DIGITAAL WELZIJN

DIGITAL BINGO

Hoe is het met jouw digitaal welzijn gesteld? Download hier je “digitale bingo-kaart” om dit te ontdekken!

ONZE EXPERTISE

DIGITAAL
WELZIJN

Digitale technologieën zijn niet meer weg te denken: tools als Teams en Sharepoint maken het werkleven een stuk makkelijker. En toch… Soms zorgen ze voor zodanig veel afleiding, dat je je niet meer kan concentreren. Of je krijgt zo veel berichten binnen via eens zoveel verschillende communicatiekanalen, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En dan is er nog de stress over leren werken met al die nieuwe tools, en het gevoel dat je niet meer mee bent. Herkenbaar?

In onze ‘always-on(line) culture’ zijn mensen sneller overprikkeld en is loskoppelen van je werk minder evident. Hoog tijd om op een slimme en gezonde manier om te gaan met alles wat digitaal is, dus. Dat is precies waarbij we jouw organisatie kunnen helpen. Kom te weten hoe je de technostress op de werkvloer (en daarbuiten) beperkt, waardoor medewerkers een betere work-life balans bekomen én productiever zijn. Door digitaal welzijn op de kaart te zetten, wint iedereen.

Op welke manier het digitaal welzijn een boost geven?

KEYNOTE

VOORBIJ DE DIGITALE DETOX

Tijdens deze keynote gaan we aan de slag met concrete technieken die ervoor zorgen dat jouw team(s) de nodige vaardigheden en afspraken hebben om efficiënter te (de)connecteren.

WORKSHOP

Hoewel technologie je veel vrijheid biedt, kan het je ook net enorm beperken. Working from home, tegelijk aan hetzelfde document werken, communiceren zonder enige vertraging: heerlijk. Continue afleiding waardoor je concentratie keldert, overprikkeling en het gevoel dat het werk nooit stopt: minder leuk. In deze workshop leer je hoe je technologie op de werkplek in jouw voordeel gebruikt.

WORKSHOP

ONTKOPPELEN VOOR PRODUCTIVITEIT, FOCUS EN WERKPLEZIER

Tijdens deze workshop krijg je inzicht in je eigen deconnectie-profiel en reiken we handvaten aan om met verschillende vormen van hyperconnectiviteit om te gaan. Je gaat naar huis met hands-on technieken om de 3 vormen van deconnectie (digitaal, psychologisch en emotioneel) in de praktijk om te zetten.

LEADERSHIP SESSION

Kom te weten hoe je de verschillende soorten technostress beperkt en/of voorkomt in je team. Leer je medewerkers (beter) prioriteiten stellen met behulp van technologie, wat hun focus en de algemene productiviteit ten goede komt. Klaar om het digitaal welzijn op de werkvloer te verbeteren, en zo ook de prestaties van je team?

LEADERSHIP SESSION

Het hybride werken heeft veel veranderd aan de manier waarop we als team samenwerken, hoe vertrouwen wordt opgebouwd en hoe mensen aangestuurd worden. Dit betekent dat leidinggeven op afstand ook anders werkt dan wanneer het team elke dag fysiek bij elkaar zijn en dat roept meteen enkele vragen op. De leadership session geeft leidinggevenden antwoord op deze vragen …

TOOLBOX

HYBRIDE DRIJFVEREN IN HET TEAM

Met deze toolbox kunnen leidinggevenden en interne trainers zelf aan de slag met het hybride framework© om de samenwerking in hun team(s) te optimaliseren. De kern van de toolbox bestaat uit een set casussen en oefeningen om de verwachtingen en mogelijkheden rond hybride samenwerken in het team te bespreken.

Up-to-date blijven rond deze thema's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ONZE EVENTS

22/04/2024
Werk versus Tomorrowland
16/05/2024
BOOST YOUR BRAIN
17/06/2024
Empower je mensen
24/06/2024
Beter deconnecteren
Keep
In Touch