ALL EXPERTISE

How’s Work neemt wellbeing serieus. Het is ons doel om het pseudowetenschappelijke kaf van het wetenschappelijke koren te scheiden om er zo voor te zorgen dat medewerkers en leidinggevenden de vraag ‘How’s work’ positief beantwoorden. Onze expertise ligt dan ook bij 3 ingangen tot goed werk; wellbeinglifelong learning en hybrid working.

Met onze wortels in de wetenschap en ons hoofd in de praktijk staan wij klaar om je te advisereninspireren en te ontzorgen. Dus even serieus, how’s work?

topics

WHAT CAN WE HELP YOU WITH?

In onze leeroplossingen pakken we de verschillende uitdagingen rond hybride werken, waar zowel werknemers en leidinggevenden voor staan, aan. Het doel is steeds om medewerkers en teams beter te laten (samen)werken op afstand met oog op werkgeluk. En dat is niet alleen interessant voor de huidige workforce, maar ook voor het aantrekken van nieuw talent. 

MORE >

Welzijn en weerbaarheid zijn prioriteit nummer 1 is bij de meerderheid van bedrijven. Als werkgever wil je dat mensen goed in hun vel zitten en als werknemer kan je je pas echt engageren wanneer dat zo is. Tijdens onze leeroplossingen helpen we medewerkers en leidinggevenden bij het optimaliseren van hun welzijn op het werk.  

MORE >

De veranderende arbeidsmarkt en de snelheid waarmee veranderingen binnen bedrijven worden geïmplementeerd, maken werk dynamischer dan ooit tevoren. Onze leeroplossingen rond levenslang leren helpen je mensen te begrijpen hoe zij hun leervermogen een boost kunnen geven en welke acties ze kunnen ondernemen om proactief te zijn op het vlak van levenslang leren en het opdoen van cruciale vaardigheden voor de toekomst.

MORE >

DOWNLOAD
ONZE BROCHURE

Up-to-date blijven rond deze thema's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ABOUT

WHO WE ARE

Wij zijn gebeten door welzijn en wetenschap en combineren deze twee om alles uit werk te halen wat eruit te halen valt. En dat valt nu mooi op z’n plaats: We verdienen ons brood (tevredenheid) door samen met fijne klanten en collega’s (plezier) te doen waar we goed in zijn (engagement) en dragen zo bij aan goed & gelukkig werk (zinvolheid).

Toegegeven, er is nog werk aan de winkel. En dat is nu net het werk dat ons gelukkig maakt.

Katelijn is neurowetenschapper en bedrijfsexperte. Al meer dan 10 jaar ondersteunt zij organisaties …

Dajo is doctor in de rechten en geluksexpert. Zijn fascinatie voor geluk ontstond toen hij als raadgever …

ONZE EVENTS

Keep
In Touch