RECHT OP DECONNECTIE

De ‘always-on(line) culture’ van werken op afstand in combinatie met ons ‘novelty seeking brain’ maak het moeilijker om echt te deconnecteren van het werk. We blijven allemaal wel eens ‘aan’ staan wanneer er een deadline nadert, maar altijd geconnecteerd zijn, kan ook een grote impact hebben op onze productiviteit.

Net daarom zet de nieuwe arbeidsdeal in op het ‘recht op deconnectie‘. Organisaties wordt gevraagd om richtlijnen te voorzien rond deconnecteren. En die moeten natuurlijk ook vertaald worden naar concrete handvaten voor medewerkers en leidinggevenden. En dat is exact wat wij doen!

Ben jij op zoek naar vormings-en sensibiliseringsacties voor jouw organisatie? Neus dan zeker eens door ons aanbod en geef ons een seintje!

01

DECONNECT YOUR (DIGITAL) BRAIN

In deze keynote ontdekken we de 3 vormen van deconnectie die je helpen om je te concentreren (tijdens het werk) en je mentaal los te koppelen van het werk (buiten het werk).

02

UNPLUG TO RE-CONNECT

In deze opleiding krijg je inzicht in je eigen deconnectie-profiel en reiken we handvaten aan om met verschillende vormen van hyperconnectiviteit om te gaan. Je gaat naar huis met hands-on technieken …

03

LEADING IN A DIGITAL AGE

In deze leadership session ga je aan de hand van het hybrid framework© aan de slag om de ‘new way of working’ te bouwen rond de verwachtingen en mogelijkheden binnen jouw team.

GRATIS ONLINE WEBINAR

Ben jij benieuwd hoe wat dat abstracte ‘recht op deconnectie’ vertalen naar concrete acties? Schrijf je dat in voor ons online webinar ‘Deconnect your (digital) brain’. In dit gratis webinar gaan we aan de slag met concrete technieken die ervoor zorgen dat jouw team(s), zowel online als offline, over de nodige vaardigheden en afspraken beschikt om efficiënter te connecteren en te deconnecteren.

Up-to-date blijven rond deze thema's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Keep
In Touch