ONZE EXPERTISE

HowsWork neemt digitaal welzijn, hybride werken, werkgeluk en leren serieus. Het is ons doel om het kaf van het koren te scheiden om er zo voor te zorgen dat medewerkers en leidinggevenden de vraag ‘How’s work’ positief beantwoorden. Onze expertise ligt dan ook bij 4 topic; digitaal welzijn, lerende organisatie, werkgeluk en hybride werken.

Met onze wortels in de wetenschap en ons hoofd in de praktijk staan wij klaar om je te adviseren, inspireren en te ontzorgen. Dus even serieus, how’s work?

topics

HOE KUNNEN WE HELPEN?

De veranderende arbeidsmarkt en de snelheid waarmee veranderingen binnen bedrijven worden geïmplementeerd, maken werk dynamischer dan ooit tevoren. Onze leeroplossingen rond levenslang leren helpen je mensen te begrijpen hoe zij hun leervermogen een boost kunnen geven en welke acties ze kunnen ondernemen om proactief te zijn op het vlak van levenslang leren en het opdoen van cruciale vaardigheden voor de toekomst.

MORE >

In onze leeroplossingen pakken we de verschillende uitdagingen rond hybride werken, waar zowel werknemers en leidinggevenden voor staan, aan. Het doel is steeds om medewerkers en teams beter te laten (samen)werken op afstand met oog op werkgeluk. En dat is niet alleen interessant voor de huidige workforce, maar ook voor het aantrekken van nieuw talent. 

MORE >

Werkgeluk en weerbaarheid zijn prioriteit nummer 1 is bij de meerderheid van bedrijven. Als werkgever wil je dat mensen goed in hun vel zitten en als werknemer kan je je pas echt engageren wanneer dat zo is. Tijdens onze leeroplossingen helpen we medewerkers en leidinggevenden bij het optimaliseren van hun werkgeluk.  

MORE >

Up-to-date blijven rond deze thema's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ONZE EVENTS

LEREN DECONNECTEREN

Keep
In Touch