HAAL ENERGIE UIT WERKDRUK

DE SWEET SPOT TUSSEN WERKDRUK EN WERKSTRESS

In de huidige moderne werkomgeving ervaren veel medewerkers de uitdagingen van werkdruk. De druk om prestaties te leveren, deadlines te halen en te voldoen aan hoge verwachtingen kan overweldigend zijn. Nochtans hoeft werkdruk niet negatief te zijn. De meeste onder ons hebben het zelfs nodig om optimaal te presteren?

Maar wat is nu het verschil tussen gezonde en ongezonde werkdruk? Wanneer slaat werkdruk om naar werkstress? En wat kan ik doen om de sweet spot tussen beide te koetseren?

Tijdens deze interactieve keynote krijg je inzicht in de oorzaken en gevolgen van werkdruk en leer je effectieve strategieën en technieken om jouw werkdruk te verminderen en jouw sweet spot tussen gezonde werkdruk en werkstress te vinden.

 

Voor medewerkers en leidinggevenden die hun sweet spot tussen werkdruk en werkstress willen (h)erkennen en optimaliseren.

Druk, druk, druk

  • Wat zeggen de cijfers?
  • 3 factoren van werkdruk
  • Werkdruk als motivator

Wanneer wordt werkdruk een probleem?

  • Over de bankrekening van een zwemmer 
  • 3 fasen van allostase
  • Oefening: mijn sweet spot

Hoe pakken we dat aan?

  • Over context, inhoud en persoon
  • 7 vormen van herstel
  • Oefening: De balans

De lengte van een keynote varieert van 45 min. tot 120 min..

Dit webinar kan worden georganiseerd voor groepen van 20 tot 500 personen.

Al onze topics worden zowel online als offline gegeven.

ONZE KEYNOTES

01

WERKEN AAN WELZIJN
Tijdens deze keynote leer je de neurowetenschap op een concrete manier toepassen om je eigen welzijn een boost te geven.

02

LEIDINGGEVEN MET IMPACT
Tijdens deze keynote hebben we het over hoe jij als leidinggevende de performance van jouw team kan aandrijven door in te zetten op wellbeing.

03

ONTKETEN JOUW LEERVERMOGEN
Tijdens deze keynote nemen we een kijkje in ons lerende brein en bekijken we wat jij nodig hebt om jouw learning agility bij te schaven.

04

Digitaal Welzijn
In deze keynote leer je de verschillende techno-stressoren herkennen en voorkomen, hoe je je productiviteit herstelt, en hoe je zorgt voor een betere work-life balans. Kortom: hoe je je digitaal welzijn verbetert.

05

VOORBIJ DE DIGITALE DETOX
In deze keynote gaan we aan de slag met concrete technieken die ervoor zorgen dat jouw team(s) de nodige vaardigheden en afspraken hebben om efficiënter te (de)connecteren.

06

ONDERNEMEN IN JE JOB
In deze keynote leer je jouw ondernemende kant beter kennen. Aan de hand van de 4 pijlers van intrapreneurship krijg jij concrete technieken om morgen al te ondernemen in je job.

07

DE SWEET SPOT TUSSEN DRUK EN STRESS
Tijdens deze keynote krijg je inzicht in de oorzaken en gevolgen van werkdruk en leer je effectieve strategieën om jouw sweet spot tussen gezonde werkdruk en werkstress te vinden.

08

Hoe AI jouw werkgeluk verhoogt
Tijdens deze interactieve keynote krijg je niet alleen inzicht in hoe AI toegepast kan worden, maar ook hands-on ervaring met het opstellen van prompts die jouw werk kunnen transformeren.
Keep
In Touch