Hallo,

Hopelijk zijn jullie goed op weg om de acties uit de vorige sessie in de praktijk toe te passen. Binnenkort zien we elkaar voor de laatste sessie van het leertraject ‘Learning to deconnect en deze keer gaan we het hebben over hoe we beter piekerengedachten kunnen loslaten.

Je kent het wel… Die ene meeting die niet vlot liep waar je heel de avond mee in je hoofd zit of je ligt wakker van het gesprek met je leidinggevende. Zelfs wanneer de laptop dicht blijft, de knop van het werk eigenlijk al is omgedraaid en je misschien al voldoende kwalitatieve hersteltijd hebt gehad, kunnen piekergedachten je overvallen.

Tijdens de derde workshop reiken we je concrete technieken aan om emotioneel beter te deconnecteren ter voorbereiding op de workshop willen we je daarom vragen om een specifieke gebeurtenis mee te brengen naar de sessie uitgewerkt in de piekerketting. 

Download het bestand hieronder en vul de ketting aan:

De gebeurtenis die na het werk in je hoofd bleef hangen. Voorbeeld: Fout gemaakt in een belangrijk excel bestand die werd ontdekt door een collega waardoor er foute conclusies zijn gepresenteerd op de board meeting.

De gedachten die deze gebeurtenis bij je opriep. Voorbeeld: Ik ben niet goed bezig. Ze gaan denken dat ik niet bekwaam ben. Ze gaan me nooit nog autonoom aan zo’n belangrijke taak laten werken.

De gevoelens die deze gedachten bij je opriepen. Voorbeeld: eenzaamheid, verdriet, boosheid, frustratie

Het gedrag dat je stelde om hiermee om te gaan. Voorbeeld: Geïrriteerd thuis, stil op de werkvloer, in mezelf gekeerd.

Het uiteindelijke gevolg van dit gedrag. Voorbeeld: Ruzie met partner, snel gestresseerd op het werk. 

OPLEIDINGSTRAJECT "Learning to Re-connect"

Keep
In Touch