OUR SOLUTIONS

ADVIES

Wil jij het beste halen uit hybride werken voor jouw medewerkers? Levenslang leren op een structurele manier aanpakken? Of pro-actief aan de slag gaan met het welzijn van jouw medewerkers? Maar weet je soms niet waar te beginnen of heb je er geen tijd voor? Geen zorgen, wij helpen je op weg!

Wij combineren wetenschappelijk onderzoek met 15 jaar ervaring in de bedrijfswereld om concreet advies te geven. Geen ‘plik plok’ welzijns- of loopbaaninitiatieven dus, maar gericht advies op maat van jouw organisatie.

Welk advies wil jij? 

ORDE OP ZAKEN

Er zijn al heel wat wellbeing initiatieven genomen binnen de organisatie, maar je bent het overzicht kwijt? Wij helpen je de knoop te ontwarren en bezorgen je een overkoepeld framework waar we bestaande intiatieven inpassen en actiepunten definiëren. 

EN… ACTIE!

Soms ontbreekt het aan tijd en ruimte om de zaken grondig aan te pakken. Je hebt ideeën genoeg, maar je hebt nood aan een concrete aanpak om deze in de praktijk om te zetten. That’s where we come in! Geen vage consultancy, maar concrete acties op maat van jouw organisatie. 

DOWNLOAD
ONZE BROCHURE

Up-to-date blijven rond van onze webinars en keynotes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

OUR SOLUTIONS
BEKIJK AL ONZE OPLOSSINGEN

Wetenschap en good practices vormen samen de hoofdingrediënten van al onze oplossingen.

Wil je een grote groep mensen inspireren rond de wetenschappelijke kant van welzijn? Jouw medewerkers en leidinggevenden aanzetten om na te denken over hun mentaal welzijn, levenslang leren of hybride werken? Kies dan voor één van onze keynotes of webinars. Ideaal om in te zetten tijdens een kick-off sessie, een lunch & learn of om een topic even in de spotlights te zetten.

MORE >

Wil jij grondiger aan de slag met het ontwikkelen van levenslang leren, het mentaal welzijn van jouw medewerkers een boost te geven of het ontwikkelen van nieuwe manieren van samenwerken? Neem dan een kijkje bij één van onze workshops of leadership sessions!

MORE >

Keep
In Touch