HIGH LEVEL LEADERSHIP TRAJECT

SCHOLENGROEP IMPACT

Binnenkort start jij jouw High Level Leadership Traject

In dit traject ga je, samen met 11 andere directeurs uit de scholengroep, aan de slag met concrete technieken om voor jezelf en jouw mensen alles uit werk te halen wat eruit te halen valt. 

Het traject bestaat uit drie dagen:

  • Dag 1: Jezelf en je rol als gids begrijpen.
  • Dag 2: Hoe pak je mensen mee op de route?
  • Dag 3: Wat met klimmers die het moeilijk hebben?

Om dit traject zo goed mogelijk af te stemmen op jouw verwachtingen, willen we je vragen om 3 korte vragen te beantwoorden. We kijken ernaar uit!

PREWORK

Op dag 1 van het traject buigen we ons samen over jezelf en jouw rol als gids binnen de school. 

Tijdens deze dag reiken we je tools aan om…

  • … op basis van de 4 dimensies van werk zelfkennis te ontwikkelen rond wat voor een type leider jij bent in jouw job.
  • … te weten welke elementen wel/niet bijdragen aan jouw professioneel kompas.
  • … acties te nemen om jouw professioneel kompas te sturen en zo alles uit het werk te halen wat eruit te halen valt.

Wat je belangrijk vindt in je job bepaalt voor een groot stuk wat voor een type leider je bent. Voor elk van ons wegen daardoor de 4 dimensies van werk anders door. De ene persoon hecht meer waarde aan plezier terwijl de andere zinvolheid als belangrijkste factor noteert.

Inzicht in jouw eigen 4D BLAUWDRUK kan je helpen om de juiste acties te ondernemen om alles uit werk te halen wat eruit te halen valt.

Daarom vragen we je om voor de opleiding jouw ingevulde vragenlijst mee te brengen. Je kan deze vragen digitaal beantwoorden of op papier.

Tot dan!

VRIJBLIJVEND ‘DE PODCAST’

Werk is geen tomorrowland

Werken is niet hetzelfde als een dagske tomorrowland. Maar als we het goed inrichten kunnen we er veel uithalen; tevredenheid over ons loon, plezier met onze collega’s, we kunnen ons geëngageerd voelen wanneer we ons persoonlijk ontwikkelen en zelfs zinvolheid ervaren wanneer we bijdragen tot een groter geheel. 

Ik sprak met 10 mensen die elk hun weg hebben gevonden naar werkgeluk, allemaal met dezelfde ingrediënten, maar een ander recept. Wij hopen dat de verhalen van de mensen in deze podcast je inspireren om je eigen recept tot werkgeluk te vinden en om alles uit werk te halen wat eruit te halen valt. Geen tomorrowland; wel tevredenheid, plezier, engagement en zinvolheid.

Keep
In Touch