UNPLUG TO RE-CONNECT

Hallo!

Binnenkort volg je de workshop ‘Unplug to re-connect‘. Tijdens deze workshop krijg je inzicht in je eigen deconnectieprofiel en reiken we je tools aan om met verschillende vormen van hyperconnectiviteit om te gaan. Je gaat naar huis met praktische technieken om de 3 vormen van deconnectie (digitaal, psychologisch en emotioneel) in de praktijk te brengen.

Heb je het webinar ‘Deconnect your (digital) brain’ niet kunnen bijwonen? Bekijk dan de opgenomen versie hiernaast! 

Om deze training zo goed mogelijk af te stemmen op jouw verwachtingen, willen we je ook vragen om 3 korte vragen te beantwoorden. We kijken ernaar uit!

Video afspelen

HOE ZIET JOUW DECONNECTIE TIJD ERUIT?

Als we beter willen deconnecteren, is het eerste wat we moeten doen goed kijken naar hoe we onze tijd indelen. Tijdens een gemiddelde werkdag hebben we vaak een heleboel to-do’s die we willen/moeten doen. Dit zijn dingen die zowel op het werk als thuis gedaan moeten worden. Tel daar het aantal uren slaap bij op en er blijven maar een paar uur over waarin we de knop volledig kunnen omschakelen. Ter voorbereiding op de workshop willen we je daarom vragen om je gemiddelde werkdag in kaart te brengen.

Download het formulier hiernaast en geef in de balk aan hoeveel uur je op een gemiddelde werkdag besteedt aan slaap, werk, huishouden (huishouden, kinderen, …) en beeldschermen. (Elk streepje staat voor 1 uur) Hoeveel persoonlijke tijd blijft er over?

Keep
In Touch