Hallo!

Binnenkort ontmoeten we elkaar tijdens het leertraject ‘Learning to deconnect‘. Dit leertraject bestaat uit 3 workshops van een halve dag waarin we leren om beter te deconnecteren (en dat klinkt makkelijker dan het is). 

De knop omdraaien eens je vertrekt van je werk, of zodra je je laptop dicht doet: het is niet altijd evident. Je gedachtenmolen draait overuren, waardoor je in je vrije tijd moeilijk écht kan loskoppelen. En dus ook moeilijk(er) kan ontspannen. Dat heeft dan weer een impact op je concentratie en productiviteit, en de negatieve spiraal is vertrokken.

Hoe breng je daar verandering in, zeker wanneer het lijkt alsof je altijd geconnecteerd moet zijn? 

 

Tijdens dit leertraject krijg je het nodige inzicht in je eigen deconnectie-profiel en reiken we handvaten aan om met verschillende vormen van hyperconnectiviteit om te gaan. Je gaat naar huis met hands-on technieken om de 3 vormen van deconnectie (digitaal, psychologisch en emotioneel) in de praktijk om te zetten.

Over een paar dagen gaan we van start met de eerste workshop. Tijdens deze workshop reiken we je concrete technieken aan om op regelmatige tijdstippen digitaal te deconnecteren. Om deze training zo goed mogelijk af te stemmen op jouw verwachtingen, willen we je vragen om 3 korte vragen te beantwoorden. We kijken ernaar uit!

Programma leertraject

Keep
In Touch