Hallo!

Hopelijk zijn jullie goed op weg om de acties uit de vorige sessie in de praktijk toe te passen. Binnenkort zienwe elkaar voor deel twee van het leertraject ‘Learning to deconnect en deze keer gaan we het hebben over de balans work-life.

Je kent het wel… dknop omdraaien eens je vertrekt van je werk, of zodra je je laptop dicht doet: het is niet altijd evident. Hoe breng je daar verandering in

Tijdens de tweede workshop reiken we je concrete technieken aan om psychologisch beter te deconnecteren. Daarbij starten we alvast met het onder de loep nemen van jouw gemiddelde werkdag.

Tijdens een gemiddelde werkdag hebben we vaak een heleboel to-do’s die we willen/moeten doen. Dit zijn dingen die zowel op het werk als thuis gedaan moeten worden. Tel daar het aantal uren slaap bij op en er blijven maar een paar uur over waarin we de knop volledig kunnen omschakelen. Ter voorbereiding op de workshop willen we je daarom vragen om je gemiddelde werkdag in kaart te brengen.

 

Download het formulier hieronder en geef in de balk aan hoeveel uur je op een gemiddelde werkdag besteedt aan slaap, werk, huishouden (huishouden, kinderen, …) en beeldschermen. (Elk streepje staat voor 1 uur) Hoeveel persoonlijke tijd blijft er over?

Programma leertraject

Keep
In Touch