BEHOUD JE ENERGIE BIJ WERKDRUK

STRATEGIEËN VOOR EEN GEZONDE WORK-LIFE BALANS BIJ WERKDRUK

In de huidige moderne werkomgeving ervaren veel medewerkers de uitdagingen van werkdruk. De druk om prestaties te leveren, deadlines te halen en te voldoen aan hoge verwachtingen kan overweldigend zijn. Werkdruk kan niet alleen een negatieve invloed hebben op het welzijn van medewerkers, maar ook op de kwaliteit van het werk en de productiviteit.

Het webinar ‘Behoud je energie bij werkdruk’ is ontworpen om medewerkers te ondersteunen bij het begrijpen en beheersen van werkdruk om zo beter te kunnen deconnecteren. Tijdens dit interactief webinar krijg je inzicht in de oorzaken en gevolgen van werkdruk, en leer effectieve strategieën en technieken om jouw werkdruk (en dat van je team) te verminderen en beter te deconnecteren.

Deze sessie is bedoeld voor HR professionals en leidinggevenden die op zoek zijn naar leerinterventies rond het efficiënt omgaan met werkdruk.

We zien elkaar online op vrijdag 15 december 2023 van 12u00 – 13u00

We beperken de groep tot 35 personen om voldoende interactiviteit te behouden.

Dit webinar wordt gegeven via Teams. De link krijg je enkele dagen voor het webinar.

BLOG

Digital wellbeing’ staat hoog op de prioriteitenlijst van HR. We moeten aan de slag met dit topic van de nieuwe arbeidsdeal, en dé vraag is natuurlijk: hoe moet je dat ‘deconnecteren’ precies implementeren?

SCHRIJF JE HIER IN 

ALLE EVENTS

22/04/2024
Werk versus Tomorrowland
16/05/2024
BOOST YOUR BRAIN
17/06/2024
Empower je mensen
24/06/2024
Beter deconnecteren
Keep
In Touch