Hallo!

Binnen enkele dagen volg je de opleiding ‘Stilstaan om beter vooruit te gaan‘. 

Tijdens deze opleiding gaan we aan de slag met concrete technieken om jou te helpen jouw medewerkers te ondersteunen bij werkdruk en stress

Deze opleiding werd ontwikkeld op basis van interviews die werden afgenomen met jouw collega’s van Stad Mechelen.

Om volledig in te zetten op de preventie van stress en burn-out op de werkvloer, krijg je tijdens deze interactieve opleiding inzicht in de oorzaken en gevolgen van werkdruk en leer je meer over de strategieën en technieken om de signalen van stress en burn-out te detecteren en bespreekbaar te maken.

Om deze opleiding zo goed mogelijk af te stemmen op jouw verwachtingen, willen we je vragen om 4 korte vragen te beantwoorden. 

BRENG JOUW STRESSSIGNALEN in KAART

Als leidinggevende speel je natuurlijk een erg belangrijke rol in het detecteren van stresssignalen bij je medewerkers. En dat klinkt makkelijker dan het is, want bij de ene medewerker uit dit zich anders dan bij de andere. Door deze stresssignalen te bespreken, wordt het makkelijker om het verschil te kennen tussen gezonde en ongezonde werkstress.

Met deze oefening vragen we je om stil alvast te staan bij jouw stresssignalen en hoe deze zich uiten in jouw lichaam, gedachten en gedrag. Download het formulier hieronder een geef aan hoe stress je lichaam, gedachten en gedrag beïnvloedt. Je kan hiervoor gebruik maken van de bijgevoegde lijst in het formulier. In de opleiding gaan we hier nog een stap verder mee!

Keep
In Touch