Hallo!

Fijn dat je erbij was in de opleiding ‘Stilstaan om beter vooruit te gaan’.

Tijdens deze opleiding gingen we aan de slag met concrete technieken om jou te helpen jouw medewerkers te ondersteunen bij werkdruk en stress. 

Om volledig in te zetten op de preventie van stress en burn-out binnen jouw team is het belangrijk om de signalen van stress en burn-out bespreekbaar te maken. 

Via deze pagina heb je toegang tot de slides van de opleiding en de toolbox met oefeningen en leidraden.

Om deze sessies te blijven verbeteren is jouw feedback meer dan welkom! 

TOOLBOX LEIDINGGEVENDEN STAD MECHELEN

Als leidinggevende speel je een erg belangrijke rol in het detecteren van stresssignalen bij je medewerkers. En dat klinkt makkelijker dan het is, want bij de ene medewerker uit dit zich anders dan bij de andere. Door deze stresssignalen te bespreken, wordt het makkelijker om het verschil te kennen tussen gezonde en ongezonde werkstress.

In deze toolbox vind je handvaten die jou helpen om op vijf sleutelmomenten het gesprek aan te gaan om zo samen beter vooruit te gaan.

Hoe kan ik preventief mijn team ondersteunen? Hoe maak ik werkstress bespreekbaar met mijn medewerkers? Waar moet ik op letten als ik bel met een medewerker in burn-out? Welke zaken mag ik zeker niet uit het oog verliezen als een medewerker terugkeert na burn-out? Deze en nog veel meer concrete vragen worden in de toolbox beantwoord op het moment dat jij het nodig hebt!

Wachtwoord toolbox: stilstaanomvooruittegaan

Keep
In Touch