Hallo!

De zomer stond in teken van “GROEI”, denk maar onder andere aan de aangepaste comptentieprofielen en de groeigesprekken die plaatsvonden tussen jou als leidinggevende en jouw medewerkers.

Nu, what’s next? Wel, binnenkort ontmoeten we elkaar in de Groei Workshop “Ondernemen in je job” waarbij we leren hoog op de agenda zetten. Want we voelen het allemaal… De noden van de klant, de evoluties in de markt en de manier waarop we werken veranderen aan een snel tempo. De toekomst is uiterst onvoorspelbaar geworden.

Één ding is wel zeker: wanneer medewerkers worden aangemoedigd om zichzelf, hun werk en de markt in vraag te stellen en te experimenteren is er ruimte creativiteit, innovatie en (zelf)ontwikkeling

Maar hoe kan je jezelf nu ondernemend opstellen? En wat houdt dat precies in vandaag de dag? 

Over een paar dagen gaan we van start. Tijdens deze workshop reiken we je concrete technieken aan die ervoor zorgen dat weten hoe je kan ondernemen in je job geen geheim meer voor je is. Net zoals weten hoe je jouw medewerkers hierin kan empoweren. Om je alvast op gang te zetten voor de workshop vragen we je om de volgende vraag te beantwoorden voor jezelf: Wat wil ik leren om te groeien in mijn job? 

Is het een uitdaging om deze vraag op dit moment te beantwoorden? Laat deze verdiepingsvragen een extra invalshoek bieden of spreek erover met een collega of je leidinggevende. 

  • Welke trend in jouw vakgebied kwam je recent tegen waar je nog maar weinig over weet of kan? 
  • Welke competentie zou je verder willen aanscherpen? 
  • Waar loop je vandaag tegenaan (waar je zelf impact op hebt) en wil je graag verandering in brengen? 
  • Wat wil je nog leren om de stap naar een andere rol te zetten? 

We kijken ernaar uit! 

Keep
In Touch