LEADING IN 4D

WERKEN AAN WELLBEING

Leidinggevenden spelen een cruciale rol in het welzijn van het team? Maar hoe dan? Bij wellbeing initiatieven denken we snel aan een teamuitje, een pingpongtafel of een opleiding rond positiviteit. En hoewel deze voorbeelden allemaal kunnen bijdragen aan welzijn, zijn ze allemaal gericht op één dimensie; werkplezier. Prima als dat je doel is natuurlijk.

Maar wanneer de tevredenheid, het engagement of de zingeving niet goed zitten, dan brengen deze weinig zoden aan de dijk. Sterker nog, dan bestaat de kans zelfs dat dit weerstand oproept. Daarom bekijken wij tijdens dit webinar welzijn (hoe kon je het raden) in 4D. Aan welke dimensie(s) kan ik leidinggevende werken? Hoe doe ik dat dat? En waar begint en eindigt mijn verantwoordelijkheid?

Met onze wortels in de wetenschap en ons hoofd in de praktijk gaan we samen met jou aan de slag aan een overkoepeld framework waar je bestaande intiatieven kan inpassen en nieuwe actiepunten kan definiëren. Op deze manier vermijd je dat jouw acties hun doel voorbij gaan (of weerstand oproepen) en creëer je een plan van aanpak waarbij ‘plik plok’ interventies geplaatst worden in een dynamisch 4D framework©.

Deze sessie is bedoeld voor alle HR professionals en leidinggevenden die op zoek zijn naar concrete handvaten om het mentaal welzijn in hun organisatie/team op een doordachte manier aan te pakken.

We zien elkaar online op donderdag 2 juni 2022 van 12u00 – 13u30

We beperken de groep tot 25 personen om voldoende interactiviteit te behouden.

Dit webinar wordt gegeven via Zoom. De link krijg je enkele dagen voor het webinar.

BLOG

JE TEAM ZELF LATEN KIEZEN HOE ZE HYBRIDE SAMENWERKEN? SLECHT PLAN!

Terwijl sommigen onder ons te kampen hebben met het ‘grotsyndroom’ en liever niet meer buiten komen, zeggen anderen hun thuiskantoor met plezier adieu! Moeten we mensen zelf laten kiezen hoe vaak ze naar kantoor komen?

registreer je hier

ONZE EVENTS

WERKEN AAN WELLBEING

HANDVATEN BIJ HYBRIDE WERKEN

WERKEN AAN WELLBEING

HANDVATEN BIJ HYBRIDE WERKEN

ONS AANBOD

WELBEING

Welzijn en weerbaarheid zijn prioriteit nummer 1 is bij de meerderheid van de bedrijven. Als werkgever wil je dat mensen goed in hun vel zitten en als werknemer kan je je pas echt engageren wanneer dat zo is. 

Met onze leeroplossingen helpen we werkgevers en leidinggevenden bij het creëren van de juiste omstandigheden die zorgen voor engagement en ondersteunen we individuen bij het spannen van hun verwachtingen en het maken van de juiste keuzes.

Keep
In Touch