DECONNECT YOUR DIGITAL BRAIN

VOORBIJ DE DETOX

De ‘always-on(line) culture’ van werken op afstand in combinatie met een hoge betrokkenheid bij je werk maakt het moeilijker om écht te deconnecteren van het werk. We blijven allemaal wel eens ‘aan’ staan wanneer er een deadline nadert of sommige gebeurtenissen op het werk kunnen wel eens ‘na de uren blijven hangen’, maar altijd geconnecteerd zijn, kan ook een grote impact hebben op ons leven zowel tijdens als na de werkuren.

Van overprikkeling, (techno-)stress tot concentratieproblemen (en de bijbehorende schaamte) of zelfs burn-out: de gevolgen van altijd aan staan, kunnen een grote impact hebben op ons welzijn én onze productiviteit.

Net daarom is het belangrijk om over de juiste vaardigheden te beschikken om met de verschillende vormen van hyperconnectiviteit om te gaan. Tijdens dit webinar ontdekken we de 3 vormen van deconnectie (digitaal, psychologisch en emotioneel) die je helpen om je te concentreren (tijdens het werk) en je mentaal los te koppelen van het werk (buiten het werk). 

Welke afspraken moeten we uittekenen over digitale communicatie, gezond (de)connecteren en het recht om offline te zijn. Wat is nu eigenlijk het effect van deconnectie op productiviteit, en hoe maak je van de nieuwe arbeidsdeal precies een win-win? 

In dit gratis webinar gaan we aan de slag met concrete technieken die ervoor zorgen dat jouw team(s), zowel online als offline, over de nodige vaardigheden en afspraken beschikt om efficiënter te connecteren en te deconnecteren.

Deze sessie is bedoeld voor HR professionals en leidinggevenden die het beste resultaat willen halen met het efficiënt in zetten van technologie.

We zien elkaar online op vrijdag 20 januari 2023 van 09u00 – 10u00

We beperken de groep tot 25 personen om voldoende interactiviteit te behouden.

Dit webinar wordt gegeven via Zoom. De link krijg je enkele dagen voor het webinar.

BLOG

Ons brein gaat slecht om met digital clutter, getuige de alomtegenwoordige concentratieproblemen tot zelfs burn-outs. Hoe komt dat eigenlijk, en hoe zorg je voor efficiëntere digitale communicatie? Je komt er alles over te weten in onze nieuwe blog. Spoiler: digital detox (alleen) is geen oplossing!

registreer je hier

ONZE EVENTS

Keep
In Touch