HYBRID
HABITS

BOUW AAN JOUW HYBRIDE DRIJFVEREN

Tijdens deze keynote bepalen we de acties die jij kan ondernemen om van hybride werken een succes te maken. Het thuiswerken en hybride werken heeft voor velen een shift betekend in onze manier van werken. Dit heeft een impact op onze tevredenheid, op ons werkplezier, onze engagement en op de zinvolheid die we ervaren.

Inzicht in jouw eigen noden en wensen bij het thuiswerken en tips om deze positief te beïnvloeden staan daarom centraal tijdens deze keynote.

Voor elk van ons wegen de 4 dimensies van werk namelijk anders door. De ene persoon hecht meer waarde aan plezier terwijl de andere zinvolheid als belangrijkste factor noteert. Dit verklaart ook meteen waarom het thuiswerken een verschillende impact kan hebben op ons werkgeluk.

Voor medewerkers en leidinggevenden die willen bouwen aan hun hybride drijfveren.

  • Expeditie Robinson: The hybrid version
    • De paradox tussen verbondenheid en autonomie
  • Hybride drijfveren
    • Inzetten op tevredenheid, Plezier, Engagement en zinvolheid
  • Jouw hybride gewoonten

De lengte van een keynote varieert van 45 min. tot 120 min..

Deze keynote kan worden georganiseerd voor groepen van 20 tot 500 personen.

Al onze keynotes worden zowel online als offline gegeven.

ONZE KEYNOTES

01

DEBUNKING THE WELLBEING MYTHS

Tijdens deze keynote leer je de neurowetenschap op een concrete manier toepassen om je eigen welzijn een boost te geven.

02

THE SCIENCE BEHIND WELLEBING

Tijdens deze keynote bekijken hoe jij als leidinggevende impact kan hebben op de verschillende aspecten van wellbeing om zo …

03

ONTKETEN JOUW LEERVERMOGEN

Tijdens deze keynote nemen we een kijkje in ons lerende brein en bekijken we wat jij nodig hebt om jouw learning agility bij te schaven.

04

VOORBIJ DE DIGITALE DETOX

In deze keynote gaan we aan de slag met concrete technieken die ervoor zorgen dat jouw team(s) de nodige vaardigheden en afspraken hebben om efficiënter te (de)connecteren.

05

BOUW AAN JOUW HYBRIDE DRIJFVEREN

Tijdens deze keynote bepalen we de acties die jij kan ondernemen om van hybride werken een succes te maken.

06

STUUR OP 3 HYRBIDE FUNDAMENTEN

Tijdens deze keynote gebruiken we het hybrid framework©, om de ‘new way of working’  te bouwen rond de  mogelijkheden binnen jouw team.

ABOUT US

ONZE SPREKERS

Spreken voor grotere groepen over een specifieke expertise binnen een bedrijf met een eigen cultuur is een vak apart. Onze sprekers hebben daarom niet alleen meer dan 10 jaar bedrijfservaring op de teller staan, maar zijn evenzeer (internationaal) erkende sprekers.

Katelijn Nijsmans

Keynote speaker

Dajo De Prins

Keynote speaker
Keep
In Touch